Sessizde iken ezan okumayan uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Sessizde iken ezan okumayan uygulama
Sessizde iken ezan okumayan uygulama arıyorum varsa yardım ederseniz sevinirim..

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Alarma göre kuruludur onlar yani alarm sistemi ile çalışıyordur tahminimce pil tasarrufundan işiniz olduğu zaman arka planda çalışmasını kapatırsanız çalmaz sanırım

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Alarma göre kuruludur onlar yani alarm sistemi ile çalışıyordur tahminimce pil tasarrufundan işiniz olduğu zaman arka planda çalışmasını kapatırsanız çalmaz sanırım

Valla pil tasarrufu ile kapatıldı ama genede okuyor uygulama anlam veremedim,zırt bırt dersteyken okuyor

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
dücane

dücane

Üye
Valla pil tasarrufu ile kapatıldı ama genede okuyor uygulama anlam veremedim,zırt bırt dersteyken okuyor

Uygulama icinde ezani kapa,ben öyle yapiyorum. Bana sadece vakitler lazim, onu da ekrana tile olarak ekliyorum ve orada bakiyorum. Simdiye kadar 4 ezan programi kullandim, hepsinde de böyle bir secenek var.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama icinde ezani kapa,ben öyle yapiyorum. Bana sadece vakitler lazim, onu da ekrana tile olarak ekliyorum ve orada bakiyorum. Simdiye kadar 4 ezan programi kullandim, hepsinde de böyle bir secenek var.

Varda okuması lazım hafta sonları ve hep unutuyorum, titrese felan olmaz mı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bana da ezan okuyan program lazım sizce en iyisi nedir mübarekler :)

• Beğen
Tepkiler: sebo7
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Öyle bir seçenek olduğunu pek zannetmiyorum.. Zaten zil sesini kapatınca çalmıyor mu telefonun zil sesini ve uygulama sesini kapatıp titreşime alınca olması gerek

sebo7

sebo7

Üye
greenify ile kapat çalışmaz sen açana kadar

yaren_70

Üye
Ezan vakti proğramı en iyisi.

merhaba 1

Üye
cepvakit yıllardır kullanıyorum

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Windows Phone için "Prayer Way" uygulamasına göz atın
Mağazanın en iyisi
greenify ile kapat çalışmaz sen açana kadar
greenify mi?

dücane

dücane

Üye
Ezandan 15 dk önce uyari almani ayarlayabilirsin. Yanilmiyorsam da uyari sesini kendin belirliyorsun
Bana da ezan okuyan program lazım sizce en iyisi nedir mübarekler :)

Bu var, Diyanetin kendi uygulamasi. Güzel fakat live tile destegi yok

ama benim favorim bu, gayet basarili ve güzel. Tavsiye ederim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Waybe istekler deismis ben zamaninda okuyan bulamamistim tile olarak ekrana atmistim

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir seçenek olduğunu pek zannetmiyorum.. Zaten zil sesini kapatınca çalmıyor mu telefonun zil sesini ve uygulama sesini kapatıp titreşime alınca olması gerek

Sessizde iken ezan okuyor anla.

serinaga

serinaga

Üye
Şuana kadar hepsini denedim ve içlerinde en iyisi bu bence, ama sessizde hiç denemedim.

Windows Phone için "Namaz Vakti" uygulamasına göz atın

Üst Alt