Sesi müzikten ayırma

Sponsorlu Bağlantılar

turkish_rapp

Üye
    Konu Sahibi
Sesi müzikten ayırma
arkadaşlar sesi müzikten ayıran bir program arıyorum. bilen varsa söyleyebilirmi? programın nasıl kullanılacağını anlatabilrmisniz ltfnn yardım.
 
  • Beğen
Tepkiler: alpango, sevence, muhamedi ve 4 diğerleri


C01aY

C01aY

Üye
Kardeş sen kareoke programı arıyorsun
Google'a kareoke program yaz ordan indir
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sesi müzikten ayırdığı söylenen birçok program olmakla birlikte. Hiçbiri tamamen sesi müzikten ayırma işlemini gerçekleştirememekte. Forumumuzda aratırsanız birkaç programın konusu çıkacaktır.
 
roLf'Us

roLf'Us

Üye
BöyLe Bir ProgRam yokki?:cool
bulursanız Banada SöyLeyin:D
 
u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
bildiğim kadarıyla böyele bir program yok ama eğer ilerki zamanlarda çıkarsa forumumuzda paylaşın :D:D
 

karizmacocuk91

Üye
kardes mixcraft v3.0.25 bunu indir kardes sesi müzikten ayırıyo oke :)
 

Doğan

Üye
ßanada Lazım acil eğer bulan varsa özelden msj atsın :)
 
Feel It

Feel It

Üye
Böyle bir program yok diyen cahildir arkadaşlar. Var ama internet ortamında dağıtılacak kadar fiyakası düşük bir yazılım olmadığı için bulmanız imkansız. Nasıl silinen dosyaları geri getirebiliyorsanız Beat ve Lirikler birbirinden ayrılabilir. Şarkılar kapalı bir odada arkadan verilen müzik ve söylenen beat ın bir dosya üzerine kaydedilmesiyle oluşmuyor. Bu programı arasanızda bulamazsınız internet üzerinden boşuna bu program ile kafanızı yormayın.
 
hamza271970

hamza271970

Üye
arkadaşlar ben prg buldum ama nasıl sesi ayırdığını tam olarak bilemiyorum bir sizde deneyin belki tuturu ruz:)
 

invincible_tr

Üye
link video converter değil ki. Adobe Audition. Sesi işler...
 

**tetikcii**

Üye
birde indirme yerini görsek ahhhh ahhh
 

vuiz

Üye
Kim demis boyle bi proqram yok diye!!!Haaa var ben kendim kulaniyorum.Adobe Auidition 1.5 ve 2-ci versiyon..Kulanimi cok rahat..Proqram icinde Fafoiye gidin ve vocal cut yapin yeter..Muzik dosyasinin kalitesine bagli olarak en yuksek seviyede bile Azerice dewsek Minsu turce eksi yapar..Yani sedece muzik duyar ve alt vocal sesler duyulur..Ben turk siteleinin birinden indirdim...
 
zMrLEEalex

zMrLEEalex

Üye
arkadaşlar 4senedir dj'lik yapıyorum son 1 senedir urla'da bi gece kulübünde de çıkmaya başladım.. ben bu işten anlıyosam böyle bi programı BU-LA-MAZ-SI-NIZ! tamam ayırdığı söylenen programlar var, bunlar sadece vocal sesleri kısıp melodik kısımların db değerlerini yükseltmeye yarıyo (ki en mükemmel haliyle bile vocal sesler alttan duyulur)
size tavsiyem sesini ayırmak istediğiniz şarkının enstrumental kaydını aramanız, sizin için en mükemmeli bu olur :oke:
 

otkmsb

Üye
Adobe Auidition 1.5 bildiğim kadarıyla bu işlemi yapabiliyor fakat üstteki dj arkadaşında dediği gibi tam olarak bu işlemi yapabilen piyasada yok... sadece bazı değerleri alçaltıp , çıkarmakla sesler daha rahat duyulabiliyor... ben Adobe Auidition 1.5 kullanmayı bilmiyorum...bi arkadaş ben kullanıyorum diyordu... o arkadaş yardım edebilirse bana cok güzel olur...bi müzik var o müzikteki sesi çıkarmak istiyorum...yani sadece sesi duymak istiyorum...müziği değil...nasıl yapabilirim bunu. bana yardım ederse kendisi çok memnun olurum...
 

ozlem131

Üye
öyle bi program yok varsa bana da lazım bi karaoke programı :D
 
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
adope yi dene
 


Üst Alt