Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ses yüseltmeye aman dikkat.
Sponsorlu Bağlantılar
musicmanvolki
Üye
Bende Alcam Buteli Ama Birşey Soracağım Bu Tel In Garanti Kapsamına Kızak Giriyomu Lütfen Bilgi Verin 2 3 Gün Sonra Alcam Sıfırını 200 Ytl Ye Cvp Bekliyorum Kızak çabuk Bozuluyomuşta Dedim 2 Yıl Garantili
esmercocuq35
Üye
uyarın için teşekkürler bir çok yöntemi denedim ama istediğim sonucu alamadım en iyisi orjinali yani
osman***
Üye
tesekkurler canavarrrrrrrrrr gibi
vazi
Üye
Ya sonuşta bunlar telefon ses sistemi değilki bence orginalini hiç bozmamak gerekir.
bytokat
Üye
bilgi için tşk
c_yangoz
Üye
haklısın
dikeey09
Üye
arkadasım ses yükseltme ypınca kulaklıqa gelen sesde iyice azalıyormus denilenlere göre... Bnce yapmayın en güseli doqalının oLması her zmn emege saygı...
(_monster_)
Üye
aynen bende bu konudan sıkıntılıyım nasıl düzeltebeilirim
cetodag
Üye
arkadaşlar ben yaptım son ses dinlemiyorum zaten gayette güzel bir ses çıkıyor artık
NDMSZGN
Üye
Ses kodlarıyla istediğiniz kadar oynayın sesini yükseltiğiniz takdirde ses kalitesi düşüyor.
ozi456
Üye
bizde e250 var ses yukseltme kodlarını girdim hiç cızırtı fln cıkmıo ordan kulaklık kazancını hoperlor kazancı fln ayarlıosun hepsini 15 yaparsan o sorun cıkar sitemizde var onları ne kadar yapcagınız yazıo...
murat_afyon
Üye
arkadaşlar samsung format atarsan hepsi düzelir. bu şifreyi sizlerle paylaşmak istiyorum *2767*3855* bol şanslar
unifeb_34
Üye
arkadaşlar zil sesini yükseltme proğramı var zil sesini yükseltip de içine atın hem böyle garanti kapsamının dışına da çıkmaz