ses yüseltmeye aman dikkat.

Sponsorlu Bağlantılar

musicmanvolki

Üye
Bende Alcam Buteli Ama Birşey Soracağım Bu Tel In Garanti Kapsamına Kızak Giriyomu Lütfen Bilgi Verin 2 3 Gün Sonra Alcam Sıfırını 200 Ytl Ye Cvp Bekliyorum Kızak çabuk Bozuluyomuşta Dedim 2 Yıl Garantili

esmercocuq35

Üye
uyarın için teşekkürler bir çok yöntemi denedim ama istediğim sonucu alamadım en iyisi orjinali yani

osman***

Üye
tesekkurler canavarrrrrrrrrr gibi
:oke:

vazi

vazi

Üye
Ya sonuşta bunlar telefon ses sistemi değilki bence orginalini hiç bozmamak gerekir.

bytokat

Üye
bilgi için tşk

c_yangoz

c_yangoz

Üye
haklısın

dikeey09

dikeey09

Üye
arkadasım ses yükseltme ypınca kulaklıqa gelen sesde iyice azalıyormus denilenlere göre... Bnce yapmayın en güseli doqalının oLması her zmn emege saygı...

(_monster_)

(_monster_)

Üye
aynen bende bu konudan sıkıntılıyım nasıl düzeltebeilirim

cetodag

Üye
arkadaşlar ben yaptım son ses dinlemiyorum zaten gayette güzel bir ses çıkıyor artık

NDMSZGN

Üye
Ses kodlarıyla istediğiniz kadar oynayın sesini yükseltiğiniz takdirde ses kalitesi düşüyor.

ozi456

Üye
bizde e250 var ses yukseltme kodlarını girdim hiç cızırtı fln cıkmıo ordan kulaklık kazancını hoperlor kazancı fln ayarlıosun hepsini 15 yaparsan o sorun cıkar sitemizde var onları ne kadar yapcagınız yazıo...

murat_afyon

Üye
arkadaşlar samsung format atarsan hepsi düzelir. bu şifreyi sizlerle paylaşmak istiyorum *2767*3855* bol şanslar

unifeb_34

Üye
arkadaşlar zil sesini yükseltme proğramı var zil sesini yükseltip de içine atın hem böyle garanti kapsamının dışına da çıkmaz

razgrat

Üye
arkadaşlar ben omniada denedim hic sorun olmadı

mavraki35

Üye
sesi sonuna kadar açmayınca sorun yok güzel oldu

BP1995

BP1995

Üye
arkadaşlar değerleri çok yaznayınca bişe olmuo

Üst Alt