ses yüseltmeye aman dikkat.

Sponsorlu Bağlantılar

murat26

Üye
    Konu Sahibi
ses yüseltmeye aman dikkat.
samsung telefonlarına ses yükseltme konusunda birşey söylemek istiyorum.bir çok sitede bu konuda bir şeyi araştırdım.ses yükseltmeyi yapanlar uyarıda bulunuyor.nedeni ise seisn cızırtılı çıkması,birisi ile konuşurken sesin dışarıya yansıması vs...
bu konuda iyi bir araştırma yaptıktan sonra yada çevrenizde bu tür konularda alakalı kişilerin fikirlerine başvurarak yapmaya karar verin.

• Beğen
Tepkiler: zelihanur

sertacgs

Üye
ypmayn sakın telı bozuyor sesı cıkmasın daha ıyı dıyodum ac kapa yaptım eskıye dondu bıdaha denemem aman kalsın

spawn4154

Üye
arkadaslar ses yukselmeyi sonuna kadar açmassanız bu sorunda ortadan kalkıyor sesini sonses seviyesine açmayın

By_LOST

By_LOST

Üye
teşşekürler guzel paylaşim

ILOVEMERAL

Üye
evet ya arkadaş denedi ve sesinin ekosu bozulyo ve düzeltince eski haline gelmio
önermem

s.ileli

s.ileli

Üye
cok moktan bırsey ses yukseltme kımse yapmasın aman

onur22

Üye
e 250yi arkadaş kullanıyo IIS ayarlarını 12 yaptı bikaç ayar daha yaptı ses nolmal çıkıyo cızırtı yok yani bilginize

eftiyo

eftiyo

Üye
teşekkürler bilgi için

_classic_ist

Üye
tesekkurler

danger03

danger03

Üye
arkadaşlar bence hiçç denemeyin sonra servise getirmek zorunda kalırsınız bence orjinalini bozmayın samsung ses olayına biraz daha önem verse iyi olur, bekliyoruz

B@R!$

B@R!$

Üye
normal
kulak kazancı:3
ahizesiz kazancı:9

normal 2
kulak kazancı:5
ahizesizkazancı:12

kulaklık
kulak kazancı:6
ahizesiz kazancı:12

hoparlor sub
kulak kazancı:5
ahizesiz kazancı:15

hoparlör sdn
kulak kazancı:3

hoparlör çıkış
kulak kazancı:15

hoparlör yanlızca cıkış
kulak kazancı:12
ahizesiz kazancı:14

ıss normal
kulak kazancı:15

diğerleri hep 15

ıss normal 2
kulak kazançı:12
ahize kazancı:15

ıss_headset2
kulak kazancı:13
ahizesiz kaancı:15

BUNLAR E250 NİN ORJİNAL SESİDİR BEN DENEDIM SORUN YOK ;);)

B@R!$

B@R!$

Üye
Yüksek Ses Isteyen Bana Yazabilir ..........

izo13

Üye
her iki yönde de görüş war, sanırım heç bulaşmamak en iyisi.

darbukaman

Üye
aman arkadaşlar bende yaptım bana bir hoparlöre mal oldu 15 ytl bişi değil ama ne gerek var.dimi ama.......

canturgay

canturgay

Üye
walla bende yaptım sesi bozuyor tavsiye etmem ama bi arkadaş mp3gain die bi program tavsiye etti mp3 ü atmadan önce bilgisayarda desibelini yükseltiyormuş ondan sonra atınca daha yüksek çıkıyormuş bide onu deneyecem bakalım

acacia

acacia

Üye
ya yapmayın bence de çok kötü cızırtılar geliyo sanki telefon patlayacak eski ayarlara dönmek için format atmanız yeterli

umutluca2004

Üye
Uyarınız için teşekkür ederim...

the_poison

the_poison

Üye
arkadaşlar bende herşey normal çıkıyo ses kalitesi güzel ve yükselttim yani yine güzel çıkıyo cızırtı yok ama bass lı müziklerde çok cızırtı oluyor

Nouns

Nouns

Üye
Sakın yapmayın neyinize yetmiyor şarkıların sesini yükseltin daha iyi...

olumsuz_turk

olumsuz_turk

Üye
ewet mle bi cızrtı sorunu war ama bunu sanırım halledebilecek bi kod buldum ben ..kendimce yeni konu açıp orda belrticem...

Üst Alt