Ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Ses yükseltme
e6 kullanıyorum bi rompatcher yaması bulmuştum kulaklık sesını baya yukseltıyordu fakat sildim yamayı amaba bılen varmı burdakılerı denedımde işe yaramadı :/

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Kulaklık sesi Artırma (kolay anlatım) - MaxiCep muhtemelen bu işe yaraması lazım ben daha önce bunu yapmıştım c6-01de artış vardı fakat hoparlör sesini düşürüyor eğer onun için olan modu kullanıyosan yamayı deaktif yap kulaklık için olan yamayı aktif yap

• Beğen
Tepkiler: okankayci
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
paylaşırmısın bulduysan

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
nokia 808,de işe yararmı?

55EnGizli

Üye
nasıl kurcaz tel e

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
takip denemek lazım ama hacksiz cihazım var uyarmı ve uysada sorun çıkarırmı?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
takip denemek lazım ama hacksiz cihazım var uyarmı ve uysada sorun çıkarırmı?
Cihazin Neden Hacksız? Hacklyın Korkmayın Hacksız Cihaz Kullanılmaz İstediğiniz CFWyide YÜkeyin Korkmayın Abi Her Moda Her Uygulamaya Olurmu Demeyin Deneyin Hackle Gitsin

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
nasıl hackleyeceğm peki evde xp kullanıyorum videolu hack varmı yazılı pek anlamayorum vdeolu daha kolayıma gidiyorda

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
nasıl hackleyeceğm peki evde xp kullanıyorum videolu hack varmı yazılı pek anlamayorum vdeolu daha kolayıma gidiyorda
Videoya Gerek YOk Herşey Açık Net 1 2 Kez Yap Sonra Tekrar Gözünüz Kapali Yaparsınız

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
nasıl yaparım bilmiyorum yöntemleri nedir acemiyim hack konusunda senin 808 hacklimi peki?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
nasıl yaparım bilmiyorum yöntemleri nedir acemiyim hack konusunda senin 808 hacklimi peki?
Tabiyki Yoksa Bunca ŞeyiNasıl Ypardım. Fp2 Hacklendi Yaz Googleye Yada Al Bunu Dead Flash Atma Yaz Foruma Bakarak Yükle

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 hack konusu maxicep de mevcut niçin googleye niye yazsın

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: infazcı ve asigsasi
infazcı-konan