ses yukseltme

Sponsorlu Bağlantılar

buraksahin3

buraksahin3

Üye
arkadaşlar gizli menü ne oluyor nerede o normla menüde yapıyorum olmuyor

fikretgs

Üye
bu programlar hoperlörü patlatabiliyo.......................

esinti-03

Üye
:oke:Bence uğraşma ses yükseltmeye cihaza zarar verebilir 2li taşınabilir hapörlör seti al gümbür gümbür dinle hepsini bastırır seste ben kullanıyom

bashran

Üye
beyler ses yukseltme cepe zarar werir

rect

Üye
ya bana sony ericsson Z530i nin temaları ve oyunları. lütfen bulun

yoruk_41

yoruk_41

Üye
ole sey mı olur yok sıfreyle yukseltme yok programla yukseltme sen bılgısayarına 256 lık ekran kartı takmadan 256 lık mış gıbımı oyun oynuyon yok ferrari motorlu sahın.
belkı fark ettıysenız samsunglarda gızlı menuyle yaptığınız ses yukseltmede son ses yaptığımız zaman nasıl bozuk cıkıyo sonylerdede bole işte ondan sonra alırsınız elınıze telı servıs servıs dolasırsınız....
herseyın doğalı ıyıdır..

orerhusam

orerhusam

Üye
sonyercssonlarda bi yükşeltme var biliyosanız
1-önce medya oynatıcıya giriyosunuz bi tane sarkı açıp;
2- ekolayzer ayarlarını sonuna kadar dayıyosunuz sonra
3-medya playiri küçültüyorsunuz ve ses ayarlarına girip 2 kere * YILDIZ tuşuna basıyorsunuz

burak_44

Üye
süpersin kardeş saol verdigin bilgiler için :oke:

emredogruer

Üye
w810i ses yükseltmek istiyorummm!!

General_YMR

General_YMR

Üye
Bilgidim kadarı ile böyle birşey yok.

Zaten bu ses yükseltme furyası nerden çıktı anlamıyorum :) Bi samsung da çıktı herkes telefonumun acaba ses yükseltme kodu varmı diye araştırmaya basladı halbuki eğer öyle bi durum varsa zaten telefon üreticileri fabrika cıkısında yüksek tutar demekki sistem yada speaker kaldırmıyorki öyle yapmıyor zaten samsung da arttıran yarı çogunlugun speaker ında bir süre sonra sorun çıkıyor.

Haklısın kardeşim...

mustiii_35

Üye
sağ*sol sol*sol* gizli menüyü dene orada belki olur

panzehir_333

Üye
Selam Arkadaşlar Se K750i Nin Sesini Fazla Yükseltmeyin Yoksa Hoparlörden Olursunuz. Tavsiyem Kendi Entegre Hoparlörü Var Onu Alın Müthiş Bişey Ya.

fahriakyol89

Üye
ya kardeşler merhaba.iyi geceler bu arada.ben yeniyim bu forumda.
ya bişey sorcam cvplarsanız sevinirim ya.biraz önce telefonun gizli ayarından sesi yükselttim ama gene yarıda gözüküyo.bunun bi yolu varmı veya sesini kalıcı olarak nasıl yükseltebilirim allah aşkına yardımcı olun ya.hemen lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeşler nasıl yükseltcez sesini benim telefonun bi yardımcı olun be yaw acilen. w810i

dieselsingle

Üye
burda yapılmayan denilenlerin hepsini yaptım

--------------- Ekleme ---------------

yıldız mıldız gizli menu hepsi hikaye köy hikayeleri...bi arkdaş xs mixs falan demiş onu da becerememiş arkadaşlar yok mu flASH bilenn???anlatmaya razı olan...

gokhanstar

Üye
arkadaşlar total video converter diye bir program var o program sayesinde mp3lerinizin sesini istediğiniz kaliteye yükselte biliyosunuz böylece seste fazla çıkıyo benden tavsiyee

arda89

Üye
ben yaptırdım ve simdi kullanıyorum n73 ler falan geride kaldı anycool lar bile artık benimkinin yanında donuk kalıor herkese öneririm ayrıca mps60 ta aldım telefon costu

yanlız cocuk

yanlız cocuk

Üye
katılıyorum

mucukcuk_cuk

Üye
arkadaşlar mp3 gain adlı program var mükemmel ses yükseltiyor.denemenizi tavsiye ederim

55manyaq91

Üye
benim telin markasıda w810i ama yükseltemiyorum gizli menüden ayarlıyom ama yine aynı ayara düşüo bana yardımcı olun bi zahmet

yanlız cocuk

yanlız cocuk

Üye
n70 sesını nasıl yukselte bılırım

Takipçi Satın Al

Üst Alt