ses sitemi önerileri!!!

ozaman doğru bilgilendir de yazmayayım
180 tl jbl gt-5 150 tl ye ortalama bir component takım 300 civarı yine bir jbl anfi kalan paraylada 20-25 amper adaptör yanlışlık yok
not:bu sistem ev için arkadaş araba sistemlerini eve kurmaktan bahsetmiş onun için önerdim,araba için değil

Konu Sahibi
arkadaşlar siz uçmuşsunuz yha ben size 100-200 tl arası dedim siz 700-1000tlden bahsediyorsunuz:Slütfenbana uygun bişi önerin

arkadaşlar siz uçmuşsunuz yha ben size 100-200 tl arası dedim siz 700-1000tlden bahsediyorsunuz:Slütfenbana uygun bişi önerin

yaw kardeşim alamadın mı sen de şunu,en başta bi arkadaş logitech önermiş al işte ya da creative güzel onun ürünlerinden alıp sorun yaşamadan rahatça dinleyebilirsin adi mallara bulaşmada

usta bende de para yoktu. gittigidiyorda bi set buldum arastırdım iyi dediler aldım çok memnunum. logitech z2200 120W bass 40+40 ses... gerçekten performansı iyi görenler hayran. ben 2. el olarak 160 tl ye almıştım. simdi piyasada bakıyorum da z2300 modeli(özellikleri aynı sadece görünümü biraz süslü) 460tl civarında. fiyatı 2+1 için çok yüksek tabiki ama ikinci el bulabilirsen kacırma derim

--------------- Ekleme ---------------

burada soylemeyi unuttum gerci netten de bakabilirsin de; thx sertifikası bile var.. bu arada cıkıs değerleri RMS yani normal ses sistemlerinde bass 17 watt filan oluyor. bununki 120 watt. yarıdan sonra camlar sallanmaya baslıyor.

--------------- Ekleme ---------------

burada soylemeyi unuttum gerci netten de bakabilirsin de; thx sertifikası bile var.. bu arada cıkıs değerleri RMS yani normal ses sistemlerinde bass 17 watt filan oluyor. bununki 120 watt. yarıdan sonra camlar sallanmaya baslıyor.

Konu Sahibi
arkadaşlar sağolsun osawanın 5+1 ini aldım gerek kalmadı.ilginize teşekkürler:

Konu Sahibi
çok sağol napıyım baktım bu paraya bişi bulamıycam,paraya biraz kıydım şimdi kullanıyorum ama sadece 3 hoparlörü bağladım,diğer 2 hoparlörü bağlamadım bunlar bana yetti saten sesi fazla açamıyorum

mami24

Üye

o kadar çok biliyosan neden burda konu açıyosun??

slm arkadaslar bende premier pht 58 5+1 war 50 tl bırakı yorum

benim favorim genius 75 w çılgın alışveriş sitesinde uygun fiyata bulunuyor..

benim favorim creative budur