Sağolasıngeçmiş olsun kardeşim.
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. bu sorun kesinlikle yazılımsal diyebilirim çünkü ben de kamera açılmıyor diye teleservice' e verdim cihazı sadece yazılımı yeniden yükleyip verdiler şu an çalışıyor sapasağlam.

Umarım dediğin gibidir de uğraştırmaz kimseyiyazılımsal çünkü; cihazımın içinin açılmadığını ve kesinlikle herhangi bir parçanın değişmediğinden eminim. ayrıca servis fişinde yapılan işlemlerde sadece yazılım güncelleme yazıyor. windows phone tabi ki stabil ve sorunsuz bende zaten kötülemiyorum ama başıma geldiği için söylüyorum.
Altıparmakta caddenin ortalarında. Nokia shop un yan tarafı hemen. Valla ben dün şarjı bitirmek için oyun oynadım, acayip ısındı telefon, elimi yaktı bir süre acıdı elim yemin ediyorum. Sorunlara çok ısınıyor yazdım, şimdi daha çok ısınıyorbenim tlf da kvk dan geldi donmaya başladı ne iştir arkadaş verdim bakalım istanbul teleservice se bu nokia iyicene bozdu bu işi gokan bursa da nokia care nerde var ?
Altıparmakta caddenin ortalarında. Nokia shop un yan tarafı hemen. Valla ben dün şarjı bitirmek için oyun oynadım, acayip ısındı telefon, elimi yaktı bir süre acıdı elim yemin ediyorum. Sorunlara çok ısınıyor yazdım, şimdi daha çok ısınıyor
- - - Eklendi - - -
Şimdi aradım hallettik dediler gidiyorum bakalım almaya
- - - Eklendi - - -
Telefonu aldım arkadaşlar kamera şu an çalışıyor
Sordum bilmiyormuş veren şahısama yazılım aynen duruyordu

Sende ne sorun var?cihazı istanbula gondereceme bend e vereyım oraya artık tlf bakalım benım tlf kaç aydagelıcek şimdı teleservice ten
Teşekkürler.. çok rahatsız edici bir sorun yoksa gönderme benceÖncelikle geçmiş olsun.Bende tozdan ve karşıya ses gitmemesinden dolayı göndermeyi düşünüyorum fakat kütahya'da olduğum için en yakın servis bursadaymış beni en az 10 gün bekletirler bir önceki olduğu gibi o yüzden soğuk bakıyordum senin bu sorunu görünce iyicene soğudum![]()
Valla bilmiyorum ama beni bayağı yordularmuhtemelen kapagı takarken bir şeyler arttırdılar icinden![]()

Umarım başka dert çıkmazGeçmiş olsun Gökhan kurtulmuşsun, aman başka derdin olmasın da artık![]()
her an kamera tuşuna bastığımda açılmayacak gibi hissediyorum ama
şimdi de wassap güncellemesini bekliyorum