Servisten gelen Lumia 920 ve süper bir haberim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
geçmiş olsun kardeşim.

realplayer2

realplayer2

Üye
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. bu sorun kesinlikle yazılımsal diyebilirim çünkü ben de kamera açılmıyor diye teleservice' e verdim cihazı sadece yazılımı yeniden yükleyip verdiler şu an çalışıyor sapasağlam.

enterneoll

enterneoll

Üye
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. bu sorun kesinlikle yazılımsal diyebilirim çünkü ben de kamera açılmıyor diye teleservice' e verdim cihazı sadece yazılımı yeniden yükleyip verdiler şu an çalışıyor sapasağlam.

ama olamaz ki windows phone çok stabil bir sistem androidden daha stabil durduk yere neden kamera uygulaması çöksün ki ? anlıyamadım :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Format attım, birsürü kamera uygulaması denedim. Hepsinden attı. Umarım akşama onarılmış olarak elime geçer telefon

realplayer2

realplayer2

Üye
yazılımsal çünkü; cihazımın içinin açılmadığını ve kesinlikle herhangi bir parçanın değişmediğinden eminim. ayrıca servis fişinde yapılan işlemlerde sadece yazılım güncelleme yazıyor. windows phone tabi ki stabil ve sorunsuz bende zaten kötülemiyorum ama başıma geldiği için söylüyorum.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal çünkü; cihazımın içinin açılmadığını ve kesinlikle herhangi bir parçanın değişmediğinden eminim. ayrıca servis fişinde yapılan işlemlerde sadece yazılım güncelleme yazıyor. windows phone tabi ki stabil ve sorunsuz bende zaten kötülemiyorum ama başıma geldiği için söylüyorum.
Umarım dediğin gibidir de uğraştırmaz kimseyi

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benim tlf da kvk dan geldi donmaya başladı ne iştir arkadaş verdim bakalım istanbul teleservice se bu nokia iyicene bozdu bu işi gokan bursa da nokia care nerde var ?

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
benim tlf da kvk dan geldi donmaya başladı ne iştir arkadaş verdim bakalım istanbul teleservice se bu nokia iyicene bozdu bu işi gokan bursa da nokia care nerde var ?
Altıparmakta caddenin ortalarında. Nokia shop un yan tarafı hemen. Valla ben dün şarjı bitirmek için oyun oynadım, acayip ısındı telefon, elimi yaktı bir süre acıdı elim yemin ediyorum. Sorunlara çok ısınıyor yazdım, şimdi daha çok ısınıyor

- - - Eklendi - - -

Şimdi aradım hallettik dediler gidiyorum bakalım almaya

- - - Eklendi - - -

Telefonu aldım arkadaşlar kamera şu an çalışıyor

enterneoll

enterneoll

Üye

Altıparmakta caddenin ortalarında. Nokia shop un yan tarafı hemen. Valla ben dün şarjı bitirmek için oyun oynadım, acayip ısındı telefon, elimi yaktı bir süre acıdı elim yemin ediyorum. Sorunlara çok ısınıyor yazdım, şimdi daha çok ısınıyor

- - - Eklendi - - -

Şimdi aradım hallettik dediler gidiyorum bakalım almaya

- - - Eklendi - - -

Telefonu aldım arkadaşlar kamera şu an çalışıyor

ne yapılmış acaba telefona ?

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Sordum bilmiyormuş veren şahıs :) ama yazılım aynen duruyordu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
muhtemelen kapagı takarken bir şeyler arttırdılar icinden:kıskıs:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Öncelikle geçmiş olsun.Bende tozdan ve karşıya ses gitmemesinden dolayı göndermeyi düşünüyorum fakat kütahya'da olduğum için en yakın servis bursadaymış beni en az 10 gün bekletirler bir önceki olduğu gibi o yüzden soğuk bakıyordum senin bu sorunu görünce iyicene soğudum :hmmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye
cihazı istanbula gondereceme bend e vereyım oraya artık tlf bakalım benım tlf kaç aydagelıcek şimdı teleservice ten

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
cihazı istanbula gondereceme bend e vereyım oraya artık tlf bakalım benım tlf kaç aydagelıcek şimdı teleservice ten
Sende ne sorun var?

- - - Eklendi - - -

Öncelikle geçmiş olsun.Bende tozdan ve karşıya ses gitmemesinden dolayı göndermeyi düşünüyorum fakat kütahya'da olduğum için en yakın servis bursadaymış beni en az 10 gün bekletirler bir önceki olduğu gibi o yüzden soğuk bakıyordum senin bu sorunu görünce iyicene soğudum :hmmm
Teşekkürler.. çok rahatsız edici bir sorun yoksa gönderme bence

- - - Eklendi - - -

muhtemelen kapagı takarken bir şeyler arttırdılar icinden:kıskıs:
Valla bilmiyorum ama beni bayağı yordular :D

PureFood

PureFood

Üye
Geçmiş olsun Gökhan kurtulmuşsun, aman başka derdin olmasın da artık :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun Gökhan kurtulmuşsun, aman başka derdin olmasın da artık :D
Umarım başka dert çıkmaz :D her an kamera tuşuna bastığımda açılmayacak gibi hissediyorum ama :D şimdi de wassap güncellemesini bekliyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu yeterince konuşulup paylaşıldığına göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt