CasuS_87 Üye 15097' Alıntı: yok ben iphone 5 isterim Genişletmek için tıkla ... ne güzel ya sana 5i verirlerse giderim wonderı kafalarına atarım s2 verin diye
15097' Alıntı: yok ben iphone 5 isterim Genişletmek için tıkla ... ne güzel ya sana 5i verirlerse giderim wonderı kafalarına atarım s2 verin diye
turaniaCCC Üye bende 7 yıl önce 3220 telefonumu duvara çarpmak sureti ile parçaladığım da. KVK servise götürüp balkondan düştü hiç açılmıyor dedim. Sonra tamiri mümkün değil deyip yenisini verdiler. Duvarda o telefonun izi hala duruyor.
bende 7 yıl önce 3220 telefonumu duvara çarpmak sureti ile parçaladığım da. KVK servise götürüp balkondan düştü hiç açılmıyor dedim. Sonra tamiri mümkün değil deyip yenisini verdiler. Duvarda o telefonun izi hala duruyor.
karanlık alem Üye pirenuri' Alıntı: ben bulurum -küçükken bulmuşum bişi - 2006 dan beri var ama yeni ismim AFEA bu da ilginç olabilir Genişletmek için tıkla ... benim nikim nasil karanlik alem - - - Eklendi - - - pirenuri' Alıntı: ben bulurum -küçükken bulmuşum bişi - 2006 dan beri var ama yeni ismim AFEA bu da ilginç olabilir Genişletmek için tıkla ... benim nikim nasil karanlik alem
pirenuri' Alıntı: ben bulurum -küçükken bulmuşum bişi - 2006 dan beri var ama yeni ismim AFEA bu da ilginç olabilir Genişletmek için tıkla ... benim nikim nasil karanlik alem - - - Eklendi - - - pirenuri' Alıntı: ben bulurum -küçükken bulmuşum bişi - 2006 dan beri var ama yeni ismim AFEA bu da ilginç olabilir Genişletmek için tıkla ... benim nikim nasil karanlik alem
pirenuri Üye Konu Sahibi karanlık alem' Alıntı: benim nikim nasil karanlik alem - - - Eklendi - - - benim nikim nasil karanlik alem Genişletmek için tıkla ... pek orjinal degil
karanlık alem' Alıntı: benim nikim nasil karanlik alem - - - Eklendi - - - benim nikim nasil karanlik alem Genişletmek için tıkla ... pek orjinal degil