sertifikalandırma derdi ve rotateme_2_0.signed i tele atıyorum ama kurmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wolf84

wolf84

Üye
    Konu Sahibi
sertifikalandırma derdi ve rotateme_2_0.signed i tele atıyorum ama kurmuyor
arkadaşlar günlerdir adresine kayıt olmaya çalışıyorum nerdeyse heryerden mail adresi aldım ick.nettende aldım ama bi işe yaramadı bu siteye nası kayıt olabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba rotateme_2_0 uygulamasını n95 e kurmaya çalışıyorum siteden SignSiSUI programını kurup rotateme_2_0.signed şeklinde çıktı aldım bunu tele yolladım ama tam kuracakken güvenli olmayan kaynaktan deyip kurmuyo programı arkadaşlar bu sertifikalandırmanın başka bi yolu yok mu naapmak lazım

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
eğer telefonun desteklemiyorsa acmaz :oke:

wolf84

wolf84

Üye
    Konu Sahibi
nerdeyse tüm n95 lerde açılıyo kardeş benim esas derdim şu kayıt olayı nası yapabilirim

emaro123

emaro123

Üye
telefon desteklemitosa bosuna urasma çünkü açmaz onun için çok proram var bulabilirsem ,sana yardımcı olurum

wolf84

wolf84

Üye
    Konu Sahibi
saolasın yardımcı olursan sevinirim

atillaatilla

atillaatilla

Üye

bunu symbian open signed tan sertifikalandir ama alt taraftaki capability information in icindeki tum kutucuklar secili olacak unutma ve dier seylerinde dogru olduguna dikkat et..yukledin ve telefonunda acilmiyorsa su altta ki acceloremeter da indir..kolay gelsin..yaparsan hem nokmote hemde rotate me olacak telefonunda..iki ozelligide iceriyor ustteki..

wlan faruk

Üye
ya kardes benim tel n73 me rotate me yi signed yapıp tele yolladım telefon destekledi de ama pro nun üzerine gelip tıkladıım da acmıo pro ya girmiyo aylardır signed yapmaya calısıodum yaptım ama hevesim kursağımda kaldı lütfen allahını seven yardım etsin simdiden cok saolun

schumici

schumici

Üye
programı kaldırıp tekrardan kurmayı dene istersen telefonuna:oke:

qopeli

Üye
n95 8gb lık telım ceptemsn.comun programını kullanmak ıstıyorum ama calısmıyor nası yapmam gerekıyor

isyankar0mail.7

isyankar0mail.7

Üye
arkadaş symbiansigned.com nasıl üye olucam diye soruyor aynı dert bendede var nasıl kayıt olunuyor bu siteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt