Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bmwengin

bmwengin

Üye
çok teşekkür ederim.

adım adım göstermişsiniz. sağolun bende 6120 de yapayım dedim alttaki resimde kalıyor.

otomatik port bulamadı port 6 yı seçtim ilerlemeye başladı ama telefondaki connecte4d de port1 connected gösteriyor
ne yapayım programda geri gelsem tekrar denesem birşey olur mu?

Condemden

Üye
arkadaşlar telefonum N95 ve secman yükledim

program sadece welcome lı bişeyler diyor orda kalıyor ve uygulama yöneticisindede yok program nasıl kaldırabilrim telefondan?

mkn666

Üye
benim telefonum n96 buna uygun App TRK yok?

dreammyth

Üye
ferret kardeş ben biton program denedim hiç birini kuramadım daha benmi çok mu beceriksizim yoksa bu yöntemleri tam olarak uygulayamıyormuyum hangi programı yüklemeye çalışsam hata veriyor ben ne yapacam bilmiyorum

habbuj

habbuj

Üye
çok sağol

erdemkurum

Üye
e71 de deniyen kardeşimiz var mıdır acep?

orodrethe

orodrethe

Üye
App TRK yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor

casus0006

Üye
yaw kardeşimm programı yükledim telefona ama yüklenmiyor bileşen faln bişeyler yazıyo telefonun modeli nokia n 82

fuski

Üye
virus veriyor avira antivir

sncpece22

Üye
n 79da calısmadı yaaaa

Laz¥

Laz¥

Üye
Mükemmel bir paylaşım

AnderunMastisi

AnderunMastisi

Üye
Benim tlf N95 8GB apk yüklerken hangi hafızaya atarsam atayım ''yüklenemiyor bu dahili bir bileşen'' uyarısı veriyor yüklemiyor bunun sebebi nedir acaba. Yardımlarınız için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

birde benim tlf v 31.0.015 bunun bu yüklemelerle olan alakası nedir tlf 15 gün önce aldığım için çok fazla bilgi sahibi değilim. v 31,0,015 yazıp arama yapıyorum sitede fakat her numara çıkıyor benim 15 çıkmıyor. sadece bana mı özel yapmış nokia tlf. yardımlarınız için tekrar teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Anlaşıldı yine bana hüsran bari bunu parasıyla yapan bir yer söyleyin arkadaşlar.

okeylesene

okeylesene

Üye
teşekkürler free t senin paylaşımları gözüm kapalı indiriyorum...

sakumder

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu uygulamayı e51 de denedim ama App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler

Ayni sorun bende de var. Sanirim bi cevap ta gelmemis. Basina gelip te bu sorunu cozmus biri var mi?

mavi13

Üye
norton root sign dosyasını trojan olarak görüyor

ordulukazak

Üye
ereeeeeeeeeeeeee

hayLAZugur

hayLAZugur

Üye
emegine saglık kardeşş . . . !

sorunsuz çalıştı . . . teşekkurler .

cemalcemalcemal

Üye
ben neden anlamıyorum :( yoksa ben embesilmiyim :( nokia e 71 telefeonum var. navigasyon yuklemek istiyorum.
beni daha basit yonlendirecek bi arkadas varmı burada ...teşekkurler

ısland

Üye
sağol

cemalcemalcemal

Üye
bütün linkler rapidshare diye bir siteye cıkıyor, oradaki downloadların hepsi ucretli, benmi yanlıs yoldayım yoksa bu navigasyona sahip olabilmek icin illa para odeniyorumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt