Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cmvcn
Üye
ya kardeş app trk e bileşen hatası dio ne yapacaz.önceden yüklemiştim formattan sonra yüklemior.n73
ayanikwalla
Üye
Bu ekteki dosyada trojan gösteriyor esed...
secener
Üye
İşletim sistemi: v9.4, Series 60 rel.5 olan nokia 5800 XM e uygun mu uygulama? değilse buna uygun olan var mı? Lütfen yardımcı olun, bizi de kurtarın şu sertifika illetinden.
YAŞLI ÇOCUK
Üye
virüs var bunda
volkano12
Üye
kardeş N97 için "App TRK v2.80.6 OS9.2 FP3.sisx" lazım ama bulamıyorum,varmıdır biyerlerde ,
yoksa "App TRK v2.80.6 OS9.2 FP1.sisx" veya "App TRK v2.80.6 OS9.2 FP2.sisx" işimi görürmü ?
rambo6868
Üye
6220 c de olurmu?????
techno_esh
Üye
5800 versiyonu var mı bunun
mars_1
Üye
TRK pORT NOT FOUND DİYOR NE YAPMALIYIM.yARDIM.
--------------- Ekleme ---------------
bende n73 var port numarasını bulamadım deli olucam yav......otomatik bulmuyor portların hepsini tek tek deniyorum olmuyor ne yapmalıyım?
cihanlive
Üye
bu bir dahili bileşendir diyor ve yüklemiyor. Yahu bunun çözümünü bilmiyorsanız bilmiyorum başınızın çaresine bakın deyin. Herkeste aynı sorun var.
mKcReat!Ve
Üye
Elllerine kollarına sağlık süper anlatmışsın . Bende yaptım oldu Teşekkürler ...
bozkurt43
Üye
kardeşim süper bende yaptım bu sertifika sorununu hiç yapamamıştım harikasın yaptım inanamıyorum sayende
viascolto
Üye
muhteşem anlatım sayesinde 5 dakikanızı bile almıo N95tede çalışıo tavsiyem olur en son deneyen kişi olarak yüzde yüz çalışıo... emeğine sağlık broo
orhangazi44
Üye
e51 de 1 saat uğraştırdı ama sonunda oldu çok tşk
ates
Üye
app trk dosyası için dahili bileşen diyor ve yükleyemiyor 6710 navigator.....
Indiana Jones
Üye
app trk e51 de dahili bileşen hatası veriyo
bebe_ruhi
Üye
emegine saglik ben telefona secman programini direk yukledim ilk 2secenegi acarsam baska islem yapmamagerek varmi
e51 de nasıl yükldin.ben yükleyemiyorum dahili bir bileşen diyor
inebolulu
Üye
tebrik ederim tesekkür ederim n73 oldu yüklüyoo ya harika
cetins
Üye
bende de aynı sorun var. daha önce yüklemiştim. arıza için nokia ya verince versiyonu( *#0000# ) 400.34.011 (26.5.2009) a yükseltmişler. artık yüklenmiyor. başka yöntem lazım. haber verirseniz memnun olurum.
APP TRK oln programı yukleyemedım bende sertıfakın gecerlılıgı kontrol edılıor dıyor ondan sonra ondan sonra saglayıcı dogrulanamıor dıyor tamam devam dıyorum sonra yuklenemıyor bılesen vs dıyor.