Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

realraven

Üye
teşekkürler kardeş süpersin :)

papix5

Üye
slm

eymen31

Üye
Arkadaşlar gerçekten bir numarasınız. Çoook teşekkür ederim.

ertugrulll

ertugrulll

Üye
Teşekkürler

21thejackal

Üye
Yüklenemiyor bu bir dahili birLeşen Sorunu aLıyorum Yardım Lütfen

basyan

Üye
evet aynı sorunu bende yasıyorum dahılı bılsen sorunu nokıa 6210 navıgator var ve hala bu telı hack leyemedım

usuna

Üye
çok çok teşekkür denedim başarılı oldum

WitMan

Üye
Evet....
Dahili bileşen yüklenemiyor!!!
Emeklerinize Teşekkürler

lodsi

lodsi

Üye
bende 9.3v s 60 3rd var nokia n 96 bu unsigned yöntemi yapamiyorum olur mu acaba bir arkadas yardimci olsa bana bilen biri

hasan selçuk

hasan selçuk

Üye
slm dostlar benim tlf n73 purogram yüklerken sertifika hatası sağlayıcınızla görşün diyor ne yapacam yardım----:)

kerem6644899

Üye
saollasın deneyelim bakalım

fedata

fedata

Üye
tşkler.ellerin dert görmesin:D denicem dediklerini yine de saol.

f3tt4n

Üye
şu son sürüme uygun (v31.0.015) bu program çıksa ne kıyak olurdu be... keşke güncelleştirmeseydim :(

vkfkbr

vkfkbr

Üye
1 hafta önce 5320 XM aldım ama telefonu kırmak için ne yaptıysam nafile. hellocarbide de menu1 i seçtiğim an program kapanıyor soru bile sormadan. App TRK ile bağlanamıyorum bi türlü. helloOX u bi türlü imzalıyamadım. ne bi siteden sertifika almayı başarabildim nede 4.13 ün nası kırılacağını bi yerde bulabildim. telefonun şu an s40 dan farkı yok freeware dışında bişey yükleyemiyorum. 5320XM v4.13 ü kıran varsa lütfen bana yardım etsin...

cizimci32

Üye
eline sağlık büyük dertten kurtardın

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
1 hafta önce 5320 XM aldım ama telefonu kırmak için ne yaptıysam nafile. hellocarbide de menu1 i seçtiğim an program kapanıyor soru bile sormadan. App TRK ile bağlanamıyorum bi türlü. helloOX u bi türlü imzalıyamadım. ne bi siteden sertifika almayı başarabildim nede 4.13 ün nası kırılacağını bi yerde bulabildim. telefonun şu an s40 dan farkı yok freeware dışında bişey yükleyemiyorum. 5320XM v4.13 ü kıran varsa lütfen bana yardım etsin...

arkadaşşım bnde de 6120 var aynı sorunlar bende de omuştu bn çözümü buldum...istersen bi dene de bak..olursa haber ver tamm mı..?
Nokıa 6120 c (v 6.01)yazılım sonrası system hack sorunu halloldu sonunda

efsane41050

Üye
Sen bu sitenin en iyilerinden bir tanesisin bence teşekküğr ederim:)

aasaa

Üye
bütün maxicep ailesine teşekkürler...

bgrrdm

Üye
selamlar ben n79 kullanıyorrum yeni aldım. benim sistem s60, 9.3 ama 9.3 ün sertifikalarını nerde bulabilirim.

brokey54

Üye
ya harikasınız tek kelimeyle...çok teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt