Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedefsiz_masrap

Üye
:@"yüklenmiyor, bu dahili bir bileşen":@

mrtxhan

Üye
süpersin bu serfilandırma olayı bana çok zor geliyordu ama işe yaradı emeğine sağlık teşekkürler dostum

didar

didar

Üye
n 81 8 gb telefonuna app trk yı yuklediimde
yüklenemiyor:dahili bir bileşen değil
diye hata veriyo nasıl yapablrm??

hocam benimde aynı hatayı veriyor neden acaba? telefonum N73 acil cevap lütfen

semuteyo

Üye
APP TRK programını yüklerken (Yüklenemiyor, Bu dahili Bileşen) hatası veriyor..sebebi ne olabilir?

dj_impalas

Üye
bende unknow device diyor

bLoodeyesTR

Üye
6210 navigator modelli telefonum var, bendede bazı arkadaslarda olduqu qibi yuklenmiyor bu dahili bir biLeşen hatası veriyor ne yapmaLıyız?

ali_axe

Üye
VALLA FerreT ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN KARDEŞ DEDİKLERİNİ AYNEN YAPTM ARTIK NE SERTİFİKA SORUYOR NE BASKA BİRSEY SORUYOR. NE BULURSAM YÜKLEYEBİLİYORUM .EMEKLERİNE SAGLIK SEN BU İŞİ HARBİDEN BİLİYORSUN :oke: EYW.

erkan78

Üye
certificate signing failed diyor anlamadim neden?!? ben nerde yanlis yaptim :) :(

djtevfik

djtevfik

Üye
çok güzel deneyecem sağol

rooster1905

rooster1905

Üye
yaa ben başta kaybettim galiba yaa :( :@

bilgisayar pc suıte ile telefonu bağlarken hata veriyo teli görmüyo pc yardım edin !!!!

beco52

Üye
ben bu işi halledemedim bilgisayar binpda açıkken yüklemenin yarısında takılıp kaliyor ... devam etmiyor

mami24

mami24

Üye
yaptım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok saolun bey ferret ilkten olmamıstı ama oldu abi eline yireğine sağlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

##omar##

##omar##

Üye
yaw kardeşim gerçekten Allah razı olsun süper paylaşım ellerine kollarına saqlık :d:d:d

Thales

Üye
Paylaşımın ve anlatımın için Sonsuz Teşekkürler kardeşim !!!

bulentba

bulentba

Üye
saol

herrberk

herrberk

Üye
çok harika anlatmışsın kardeşim ya =) bravo valla teşekkürler herşey için...

Golden Child

Üye
dostum elinesağlık ama ben yüklerken n95 tele dağili bileşen diyor yükleyemiyorum lütfen yardım

bartu14

Üye
herkes denemiş ve olmuş fakat benimkinde bir problem oldu bi yardımcı olabilirmisiniz acaba? Telefonum n95 8gb os9.2 yi yüklemeyi denediğimde problem çıkarıp yüklemeyi iptal ediyor ve bu bir dahili bileşen yazıyor ? ne yapabilirim

victorfatih

Üye
okadar program ismi var ozur diliyorum ama bu programların hicbirisini goremiyorum eklentide.???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt