Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

htosuntr

Üye
arkadaşlar yeni hack yöntemi bulunmuştur...
Hayırlı olsun...
Yalnız yeni yöntem kendi sertifikanız ile imzalamanız gereken dosyalardan oluşuyor...
onun için birer sertifika edinin....

Yöntemin işleyişi aşağıdadır...
Vaktim olursa ilgili dosyaları da eklerim daha sonra...

1 - "Jbak TaskMan" programını ve x-plore dosya yöneticisini indirin ve cihazınıza kurun
2 - "MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned" dosyasını imzalayın ve cihazınıza kurun (Kendi sertifikanız ile)

3 - CProfDriver_SISX.ldd dosyası ile aşağıda isimleri yazılan dosyaların telinize uygun olanını açıp içindeki Hack klasörünü oluğu gibi Hafıza kartına direk kopyalayın...
Hack OS9.1 Cihazlar
Hack OS9.2 Cihazlar (FP1)
Hack OS9.3 Cihazlar (FP2)
4 - Jbak TaskMan programını çalıştırın, ( # ) tuşuna basın ve listeden "MapDrives" programını bulun "Menü - Program kuralları - Otomatik başlat" seçeneğini işaretleyin ve Tamam 'a basın.
5 - Telefonunuzu kapatınız.
6 - Telefonun açılmasını iyice bekleyip "MapDrives" programını uygulama yöneticisinden kaldırın.

7 - aşağıdaki dosyalardan telinize uygun olan programı imzalayın ve kurun.
-- MapDrive_Y - ( N82, N95 8GB gibi Y sürücüsü olan cihazlar için)
-- MapDrive_H - (N95 ve Diğer modeller için)
Kurulumun aktifleşmesi için 20 saniye kadar bekleyin....
8 - "MapDrives" programını çalıştırın.

9 - "Modo v0.50 Unsigned" programını imzalayın (Signed yapın) ve kurun. Yükleme yapmazsa telefonun tarihini 01.01.2010 yapın ve öyle deneyin...

10- Menü den Leftup klasörünü açın Modo programını açın. Hafıza kartına gelin (genellikle E: olur) Hack/Sys/bin klasörü içindeki
installserver.exe dosyasını options--Edit--Cut yapıp c:/sys/bin klasörüne paste yapıyoruz.
Sonra tekrar Hafıza kartına gidip CProfDriver_SISX.ldd dosyasınıda kesip c:/sys/bin klasörüne yapıştırıyoruz..

11-Modo programından çıkıp programı kaldırıyoruz..
12- "MapDrives" programını kaldırın..
13- CapsOff.sis dosyasını kurun..
14- Jbak TaskMan programını kaldırın..
15- Telefonu kapatıp tekrar açın....
16- Menü den uygulamalar ve CapsOFF programını çalıştırın ve hemen X-plore programını açın
gizli dosyaları göster dedikten sonra Sys ve Private klasörünün içini açabildiğinizi görebilirsiniz......

Sertifika sorunu %100 halledildi....
Cep %100 hacklendi.....
CapsOFF mükemmel çalıştı......
X-plore Sys ve Private dosyalarını acabildi..........
Alıntıdır....

erimss

erimss

Üye
yeni versiyon yüklenmiş n95 8gb ta oluyo mu?

onder31

Üye
Yeni Nesil Hack Yöntemi - Denenmiştir
Bu yöntem DeltaFoX farkıyla sizlerle; Teşekkürler DeltaFoX

Not: Bu hack yöntemi için kendinize ait bir sertifikanız olması şart.
Ben şahsen OPDA nın verdiği sertifikayla bu işleri hallaettim. Telim N95 v31.0.017 sonuç HACK lendi....

1 - "Jbak TaskMan" programını ekten indirin ve cihazınıza kurun

2 - Ekteki "MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned" dosyasını imzalayın ve cihazınıza kurun (Kendi sertifikanız ile)

3-X-plore v1.22 Valid until 31-12-2039_packed_by_dung1291985 programını kullanmak isteyenler kurabilirler Ekte mevcuttur....

3 - Yine Ekte bulunan CProfDriver_SISX.ldd dosyası ile aşağıda isimleri yazılan dosyalrın telinize uygun olanını açıp içindeki Hack klasörünü oluğu gibi Hafıza kartına direk kopyalayın...

Hack OS9.1 Cihazlar
Hack OS9.2 Cihazlar (FP1)
Hack OS9.3 Cihazlar (FP2)

4 - Jbak TaskMan programını çalıştırın, ( # ) tuşuna basın ve listeden "MapDrives" programını bulun "Menü - Program kuralları - Otomatik başlat" seçeneğini işaretleyin ve Tamam 'a basın.

5 - Telefonunuzu kapatma düymesinden kapatınız.

6 - Telefonun açılmasını iyice bekleyip "MapDrives" programını uygulama yöneticisinden kaldırın.

7 - Ekte bulunan aşağıdaki dosyalardan telinize uygun olan programı imzalayın ve kurun.

-- MapDrive_Y - ( N82, N95 8GB gibi Y sürücüsü olan cihazlar için)
-- MapDrive_H - (N95 ve Diğer modeller için)

Kurulumun aktifleşmesi için 20 saniye kadar bekleyin....

8 - "MapDrives" programını çalıştırın.

9 - Ekte bulunan "Modo v0.50 Unsigned" programını imzalayın (Signed yapın) ve kurun.

10- Menü den Leftup klasörünü açın Modo programını açın. Hafıza kartına gelin (genellikle E: olur) Hack/Sys/bin klasörü içindeki installserver.exe dosyasını options--Edit--Cut yapıp c:/sys/bin klasörüne paste yapıyoruz. Sonra tekrar Hafıza kartına gidip CProfDriver_SISX.ldd dosyasınıda kesip c:/sys/bin klasörüne yapıştırıyoruz..

11-Modo programından çıkıp programı kaldırıyoruz..

12- "MapDrives" programını kaldırın..

13- Ekteki CapsOff.sis dosyasını kurun..

14- Jbak TaskMan programını kaldırın..

15- Telefonu kapatıp tekrar açın....

16- Menü den uygulamalar ve CapsOFF programını çalıştırın ve hemen X-plore programını açın gizli dosyaları göster dedikten sonra Sys ve Private klasörünün içini açabildiğinizi görebilirsiniz......

Sertifika sorunu %100 halledildi....

Cep %100 hacklendi.....

CapsOFF mükemmel çalıştı......

X-plore Sys ve Private dosyalarını acabildi..........

EKLER buradan :

EK039

EK039

Üye
Cok Saol , Harikaaa , Super bir sey !!! Nokia E51 icin yokladim , superrr
ELLERINE SAGLIK !!!

rekod

rekod

Üye
çok güzel bi uygulama olmuş ama

certificate file signing failed die bi hata veriyoo...
çıldırcam sırf bu iş için teliime soft attım yine sertifika veremiyorum anlamadım olayı yapan arkadaşlar var n 73 teline benim hatam nedr anlatılan herşeyi yaptığımı düşünüyorum ki 5 yıldır sis yüklerim telefona ...

ilgilenirseniz sevnirim tşkler...

bu arada pc de RootSiGN v1.0 programı veriyor bu hatayı ...
:(((

liseliasi

liseliasi

Üye
tşk ler paylasım için :d

omer3

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık

faruk0638

Üye
walla helal diyorum başka da bişi demiyorum..

DR_GoKiSsS

Üye
ben hiç birini yapamadım :S

Çok beceriksizim sanırım ...

Telefon modelim e50 yine sertifika sorunu cıkardı ...

ybh901

ybh901

Üye
yaa arkadaşlar bu eski yazılımları nereden bulabiliriz bir yardımcı ola bilir mi?

HypheN

Üye
konu başlıgında symbian 9.1 yada 9.2 icin denmiş ancak bnm tel 9.3 [N96] bu işlemi bnmki icinde yapabilirmiyim . ayrıca eklentideki dosyayı indirdim apptrk programı sisx. uzantılı . programı acmayı deniyorum ancak acılmıyor . pc de sisx uzantılı dosyaları acmak icin ozel bir programmı gerekli ?

husoow

Üye
bende olmuyor nokia n82 ikiside olmadi :S

pisican23

Üye
hocam n93 üm var security manager kurulum aşamasında sorun yaşadım. Bağlantıyı kurdum ama unknown device diyo. Napmam lazım

doğacı

Üye
Benim telefonum Nokia N73 yani OS 9.1 ancak rar dan app trk OS 9.1 i telefonumda kuramıyorum.Bana bir yardım edin.Telefonumda yüklemeye çalıştığımda "Bu dahili bir bileşen" yazısı çıkıyor.Ne yapmalıyım?

efemert

Üye
Çok teşekkürler başarılarının devamını bekleriz :)

msb90

Üye
app trk yi yüklemio benim telefon bu dahili bir bileşen diyor bnede n95 8 gb var hacklemek istemiyorum zaralı die duydum yukarıda bahsettiğiniz yöntemle program kurmak istiorum acil yardım bekliorum şimdiden tşk

asdfjklş

Üye
n 81 8 gb telefonuna app trk yı yuklediimde
yüklenemiyor:dahili bir bileşen değil
diye hata veriyo nasıl yapablrm??

marginal

Üye
secman yüklemesini bitiriyor fakat hata veriyor.. ''some errors'' nedeni nedir acaba? bu arada telefonum 6120 classic

carixma

Üye
şuanda son versiyona çözüm yok..

brknylmz

Üye
bab harıkasın super program emegıne saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt