Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalin07

yalin07

Üye
arkadaşlar ben deniyorum ama yüklenemiyor diye hata veriyor telefona format cekip tekrar denedim yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim yoksa ben bu tlf denize ataçağım :@

technogod

Üye
App TRK v2.80.6 OS9.2 FP1.sisx dosyasını N95 ime kuramıyorum. "yüklenemiyor. bu dahili bir bileşen " hatası veriyor. versiyonum 30.0.015. yeni versiyonda bir pislikmi var acep.

yusher

yusher

Üye
e65 son firmware için apptrk yazılımı temin edebilir miyiz yaa.. n95 için verilen app trk uygulaması da kuruluo ama bağlanmıo... maxicep yetkilileri bi çözüm bulur umarım :S:S

htosuntr

Üye
telefonlarına yeni yazılımı yükleyen arkadaşlar yeni hack yöntemlerini bekleyecek...
eski yöntemler yeni yazılımda çalışmıyor...

yusher

yusher

Üye
peki bi önceki sürüme downgrade etme şansımız yok mu telefonu ?

mehmet sedat

Üye
bu ps ye yuklenen program bende nıye yuklenmıyo ya

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sertifika sorunu yaşayanlar için güzel çözüm :good:

htosuntr

Üye
peki bi önceki sürüme downgrade etme şansımız yok mu telefonu ?

yeni yazılım yüklediyseniz eskiye dönüş yok şu an için yok maalesef... ama yabancı forumlarda okuduguma göre bunun için çalışıyorlarmış.... ama sonuç bilinmez...

kıral 1982

Üye
dosya içerisinde 9,3 programı yok yardımlarınız bekliyorum

Kontrol

Kontrol

Üye
Teşekkürler.. Ben Yaptım, Calısıyor:oke:

kanaryam_ab

Üye
ben de telefonu guncelledim.. yeni versiyon oldu .. telefonum nokia n73 me ... şimdi sertifika sorununu hallediym dedim ama olmuyor ... yuklenemiyor ... hata veriyor ... neden olabilir acaba .. ne yapmalıyım ?

htosuntr

Üye
ben de telefonu guncelledim.. yeni versiyon oldu .. telefonum nokia n73 me ... şimdi sertifika sorununu hallediym dedim ama olmuyor ... yuklenemiyor ... hata veriyor ... neden olabilir acaba .. ne yapmalıyım ?

yeni yazılım için henüz cözüm üretilemedi...
bekleyeceksiniz biraz...
ya da sertifika alacaksınız....

dehliz

Üye
bendekıde n73 sertıfıka sorununu cozdum genelde neyı yukleyemedın bılmıyorum ama ugramısken yardımcı olabılırım... selametle arkadaslar...

acizz

Üye
kardeşim iki xplod la da yaptım bu ferre yi de denedim ikisi de çalışmıyor. n95

erimss

erimss

Üye
bnde n95 8gb var ve ben onu güncelledim ne olduysa o zamn oldu şimdi bu programı kuramıyom app trk programını yüklerken bu bir dahili bileşen diyo lütfen yardım

yusufokur

yusufokur

Üye
6120 6.01 versiyonunu kırabilecek bi yöntem varmı acaba bunların hiç biri işe yaramıyor. en güvenli yazılım denmişti haklılar sanırım henüz kırılamadı. biri yardımederse çok memnun olucam yoksa çok riskli olmasına rağmen telefonun versiyonunu tekrar 5.11 e döndürücem herkeze kolay gelsin şimdiden teşekkrler...

usame83

usame83

Üye
arakdaşlar bu sertifika sorununa çözüm uygulamasından çok memnundum.. sitedeki biçok programı yüklemiştim telefonuma . geçnlerde telefona hard format atmak zorunda kalmıştım bi.bikaç defa daha atmıştım fakat bi sorun yaşamamıştım ama en son format attıktan sonra Security Manager v1.0.exe prgramını yüklerken error veriyo telefona sec man yerine Binw... .rsc gibi bişey çıkyo ve kaldırmyo ve açılmyoda . ne yaptıysam olmadı . denedim kaç defa ama bi türlü eskisi gibi securty manager hata vermeden yükleme yapmıyo yada yarıda kalıyo.neden olablir yardımcı olursanız inanın çok makbule geçer.çok canım sıkıldu bu işe.şimdiden teşekkürler
buarada telefonum 6120c versyon 6.01

darksea17

Üye
paylasım için teşekürler

yusher

yusher

Üye
yusufokur nasıl eski versiyona dönebiliyosun?

greif

greif

Üye
hay Allah razı olsun kardes valla calıstı ellerın dert gormesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt