Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mpullu

Üye
çok çok teşekkürler harika bişey bu...! :yuru

seda2

Üye
yaptım oldu ama bu olayı her seferinde tekrarlamam mı gerekiyor.bide bu installserver.exe dosyasını xplore yardımıyla nasıl atıcam tele.

oltaucu

Üye
ya arkadaşLar ben dün bu işLemi yapmıştım çokta qüzeL oLmuştu, ancak biraz önce teL.e yeni wersiyon attım. şimdide herhangi bi *.sis / *.sisx dosyasını çaLıştırmaya/kurmaya çaLıştığımda "bu dahiLi bir biLeşen" türünden uyarı weriyor, soft format attım ancak sonuca eremediğim, hard formatta atacaktım beceremedim x))

neyse asıL konuya tekrar döneyim, "bu dahiLi bir biLeşen" uyarısından nasL kurtuLabiLirim?

waLLa kafayı yiycem 3saatdir doLanmadığım site kaLmadı, çok şikayetçi war benim gibi bu biLeşen hatasından doLayı ancak kesin bi cewap weren bi mesaj yok :s

aLLah rızası için HELP PLS :s
arkadaş haklı bizde versiyon yükselttik böyle oldu bu programı kullanamıyoruz bilgisi olan varmı yardım etsin yoksa konunun başlıgına version atanlar boşuna denemesin olmuyor diye yazın millet boşuna ugraşmasın yada versiyon atmamış olanları uyarın bu programı kullanıcaklarsa versiyon yükseltmesin:oke:

seda2

Üye
arkadaşlar cevap lütfen.

yusuf70

Üye
teşekkür ederim bu versiyon yüklendi

sezing

Üye
Dahili bileşen uyarısı alıyorum sevgili adminim bi el at allah için kafayı yiycem ShakeME alpa Prog uu kuramadım sertifika hatası yüzünden :((

Keşke Versiyonu Yükseltmeseydim :(((((( Ferret Sende Bi Bakı Wer Şu Bileşen Hatasına Yada Tek Bİ Program Kurucam ShakeMe Alpha 2 Yi Onu Bnm Tele Göre Ayarlarsan Çook Sevinirim Yada Onu Yapabilicek Biri WArsa YAzarsa Sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Dahili bileşen uyarısı alıyorum sevgili adminim bi el at allah için kafayı yiycem ShakeME alpa Prog uu kuramadım sertifika hatası yüzünden :((

Keşke Versiyonu Yükseltmeseydim :(((((( Ferret Sende Bi Bakı Wer Şu Bileşen Hatasına Yada Tek Bİ Program Kurucam ShakeMe Alpha 2 Yi Onu Bnm Tele Göre Ayarlarsan Çook Sevinirim Yada Onu Yapabilicek Biri WArsa YAzarsa Sevinirim

Yardım Sever yok mu

StaNOnE

Üye
yeni versionLa birLikte
"yükLenemiyor, bu dahiLi bir biLeşen" uyarısı aLıyoruz, bunun çözümünü biLen yokmu arkadaşLar?

gazisaltuk

Üye
abi ço ksağol işime yaradı..

Ayazovina

Üye
bu program daha once vardı bende, yeni soft yükledim tekrar kurmak istiorm App TRK'yi, ancak bana bu program zaten telefonun içinde var diyor, ve hiçbiyerde de gözükmüyor:( ne yapabilirm? Çıkan sorun budur: "unable to install, component is built-in"

DoGuSXXX

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Sever yok mu

aynı sorun bende de var dahili işlem hatası veriyor telefonumun modeli E 71 napmamız lazım yardım lütfen

StaNOnE

Üye
arkadaşLar yeni versionda "HelloCarbide.sisx" Li we "instaLLserver.exe" Li yöntemi deneyin,
ben o sayede nihayet atLattım bu "dahiLi işLem" sorununu çok şükür bin şükür,

yusuf70

Üye
forumları araştırıyorum ama hala son versiyonu çözeni görmedim ama yakındır sanırım bir süper zeka çıkar bu sertifikanın canına okuraslında n95 i versiyon 31 e yükseltmek hata gerek yok hiç bir farak görmedim ve menü dili de ingilizce oldu.

sedoizm

Üye
arkadaşlar sertifika için yapılan bu işlemler telefonu garanti kapsamından çıkarır mı?bilgisi olan bir arkadaş cevap verirse sevinirim.

gazisaltuk

Üye
yalnız br sorun var abi,bir temada "uygulama sertifika tarafından kısıtlanmış" uyarısı veriyor signed yaptıım halde...neden olabilir?

infernus_1905

infernus_1905

Üye
çokk saol yaw

FaciA61

FaciA61

Üye
yardım edecek yok mu ya bende bu sorunu veriyo neden acaba?

MicRoP

MicRoP

Üye
kardeşş çoooook evllah bir sürü şey denedm olmamıştıı sen hallattin bu sorunu çok tank you

kaan38

Üye
beyler bu ne ben anlamadım n gage oyunları telefona kurmak ıcın bunu kullanmamız mı gerekır

netem

Üye
kardeş cok teşekkürler süpersin ellerine saglık allah ne muradın varsa versin
sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt