Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acelemyok
Üye
Evet bende 30.V u yükledim ve hiçbir Sertifika isteyen programı yükleyemiyorum.
Daha doğrusu Secman i yükleyemiyorum telefona bu nedir ya allah kahretsin satıcam telefonu bıktım.
hikmet53
Üye
n95 de olmuyorr programi ypklerken tel kapanip aciliyor olmuyor
spawnn
Üye
Eyvallah emeğine sağlık.
guest1212
Üye
n95 in 30.0.0.15 sürümünde olmuyor yüklenmiyor secman
flamet
Üye
verdiğiniz programlarda aynı sertfika hatasına maruz kalıyor dolayısıyla bi işe yaramadı
kaya61545
Üye
Teşekkürler arkadaşım program super gerçekten.Hatta secmanı kaldırıp rootsign ile programı sertifikalasak bile programın etkisi devam ediyor Bu arada bu telefonun üzerinde yüklü gelen ve zaten işe yaramayan yada kullanmadığımız programları silmenin yolu varmı acaba.Mobil tv vs
matrixugur
Üye
rotaeme yi yukledim e50 çalışmıyor
manchiese
Üye
Selam,
Nereden yükselttik versiyonu durup dururken. Ne güzel herşey tıkır tıkır çalışırken. Şimdi trk yüklemek istediğimde dahili bileşen yükleyemezsin diyor. Konuyu çözebilen ustalardan yardım ve öneri bekliyoruz. Acil yardım lütfen.
jrnefret
Üye
Çok kez Araştırdım Bir Türlü yapamamıştım Güzel bi çalışma sorun olmuyor ve basit Teşekkrler
equinox1999
Üye
arkadaşlar bu işlemleri yapmak telefonun garantisini etkilermi? serviise falan goturdugumuzde bişi olurmu yani format atarak eski duruma getirebilirmiyiz.
arkadaşlar bu işlemleri yapmak telefonun garantisini etkilermi? serviise falan goturdugumuzde bişi olurmu yani format atarak eski duruma getirebilirmiyiz.
Hiç bişey olmaz arkadaşım program bu program garantiyi etkilemez...
cenkozgen
Üye
n91 4gb kullanıyorum. herşey sorunsuz sekilde yapıldı uygulandı hiç bir hata vermedi. ancak telefonu "toplu depolama" modunda pc ye baglamaya calıştığımda "toplu depolama modu gerçekleştirilemiyor. S.sr. baska bir uyg. tarafından kullanılıyor"
nedir bu durum bilen yada aynı sorunla karşılasıp çözen var mı?
Moutep
Üye
Bende burdan yapmaya basladım cok tesekkurler kardesim..!
azrailakin
Üye
çok harika
motans
Üye
Harika bir paylaşım olmuş, açıklamalar doyurucu, hiç zahmetsiz uyguladım, sayenizde vakit ve göznurundan çok tasarruf edeceğiz, teşekkürler...
Şu anda pc masaüstüne çıkardığım installserver.exe dosyasını xplorerda Sys klasörüne nasıl taşıyacağım acaba? Hani onu da yapsam da Rootsign programına hiç gerek kalmasa diyorum.
Sağlıcakla,
adrias
Üye
app trk yi yüklerken sertifika sorunu veriyor ne yapıcam ?
baris9141
Üye
sana helal olsun başka bişi demiyom
kocibo
Üye
(Nokia N82 Firmware 30.0.019) telefonuma bu yeni çıkan yazılımı yükledim, daha önce yaptığım bu hack işlemi olmuyor, umarım kısa zamanda bu yeni firmware içinde hack çıkar
ahmet9364
Üye
kardeş bende versiyon yükselttim ne olduysa dahili bileşen diyo yüklemiyo ya inşallah bunda bi çözüm bulurlar
benten
Üye
Abi n 73 te çalışır mı ben hepsini yaptım n-gage installeri yüklemiyo