Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

rasteya

Üye
sağol dostum...

_gambit_

_gambit_

Üye
Daha önceden verdiğiniz sertifika ile yaptım oldu.Şu program sayesinde önce pc de sertifikalayıp telefona aktarınca oluyo.Biraz uzun tek tek programları sertifikalaman gerekiyo ama cokda uzun sayılmaz hani :D.Eline sağlık

b@ker

Üye
resimli anlatım güzel olmuş teşekkürler. saat 14:00 gibi verdim 17:00 itibari ile almış bulunuyorum. birazdan deneyeceğim. tşk.
benim telefonum N97 denedim ve çalıştı.

dce0se

dce0se

Üye
eline sağlık hacı...çok işime yaradı...

fast_kid

fast_kid

Üye
arkadaşlar virussüz programı yok mu ? :allalla::allalla:

firathicyi

Üye
kardeş şimdi bu cer dosyası ile dosyasını pc ye indirip ne yapıyoruz ikisini birden telefona mı atacağız yoksa sadece yukleyeceğimiz program oyun vs. ile her seferinde birleştirip mi atacağız söylersen memnun olurum. bu arada teşekkürler emeğine sağlık cevap bekliyorum ı meı yolladım.

--------------- Ekleme ---------------

ya dostum şimdi ben ı meı yolladım bu resimdeki gibi iki satır yok tek satır var yeşil tikle yanında normal yazıyor, nasıl anlayacağım olduğnu biri yarsımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Eyw. Bilader Walla çok işe yaraddı sertifikayı aldım nsl yapıcağımı bilmiodm eyw.

ulass34

Üye
arkadaslar setıfıkamö geldı sımdı ındırdım hellox2 yı sertıfıkalandırdım ama tele yukledıgımde kurmamıyorum serıtıfıka kısıtlı uyarısı verıyooooo ndn ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırımmmmmm

pHuLsAdiNuRa

Üye
paylaşim içn tşklerde. dediklerinizi aynen uygulamama ragmen hala sertefika hatası diyor

ulass34

Üye
arkdaslar yardımcı olurmusunuzzzz setıfıkam geldı ındırdım pc ye napıcammmmmmmmmmm sevınırım yardımcı olursanız 1 program bıle yukleyemedım telefona delı olcammmmmmm [email protected] eklersenız sevınırımmmmmm

ortioktay

ortioktay

Üye
evet saat 12 göndedim 3 saatte sertifika geldi sağolasın

ogzkzk

Üye
Merhaba, teşekkürler gayet hızlı dönüş oldu, ancak singsis dosyalarında trojan uyarısı alıyorum

skyline172

Üye
Ellerinize Sağlık
Çok

georgenet

georgenet

Üye
çok teşekkür ederim...

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, teşekkürler gayet hızlı dönüş oldu, ancak singsis dosyalarında trojan uyarısı alıyorum

Kesinlikle reddediyorum.. Hiç bir şekilde virüs içeriği bulunmamaktadır. İnanmayan arkadaşlara en kısa zamanda tarama bilgilerinide gönderirirm... Virüs temizleyicinizi lütfen güncelleyiniz ve doğru çalışan virüs temizleyici kullanınız... Kullandığım anti-virüs programı ise: Kaspersky Antivirüs 2010 v......736 En son versiyonu kullanmaktayım ve lisanslı olarak kullanıyorum ve sürekli tarama yapmaktayım... Şüphesi olan arkadaşlara duyrulur...

mikrorganizma

Üye
5800 v40 hacklendi

explorerkan

Üye
sisx dosyalarını nasıl sertifikalandıracağız.

busra..

Üye
öncelikle paylaşım için çok teşekkürler, her şey çok açıklayıcı ve ellerine sağlık. ama benim bir problemin var, dediğin gibi imei ile sertifikamı akdım, .cer, . dosyalarını indirdim kaydettim, sertifika sitesindeki programı indirip ayıkladım, dosyaları da bu klasöre kopyaladım, ama programı çalıştırdığımda sertifikalandırmak istediğim dosyayı görmüyor ( free iSMS dosyasını yüklemeye çalışıyodum,programı da bu forumdan almıştım, ama sertifika hatası,ürün sağlayıcısıyla görüşün diye bir uyarı verdi) ne yapmalıyım?

--------------- Ekleme ---------------

çok çok çok teşekkür ederim sorunu çözdüm ve halloldu, ellerine sağlık

hukojs

Üye
önce temel paketi yüklemelisin ne demek bu

tibet53

Üye
Bu yöntem 5800v40 için geçerli mi?

Üst Alt