Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

gencyazilim

Üye
5 Saat içinde sorunsuz bir şekilde sertifikamı aldım. Çok teşşekkürler, var olun...

cvbnmö

Üye
paralımı sertifika almak

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
paralımı sertifika almak

Ücretsiz arkadaşım...

--------------- Ekleme ---------------

bak şimdi 1-)sertifika olayı ücretlimi ücretliyse ne kadar
2-)benim navigasyon(6210 navigator) çalışmıyor hafıza kartında cer diye 1 dosya vardı sildim (biçimlendirdim )bundan olabilirmi
3-)haritayı sertifikalamak için hafıza kartında cities klasörünü yol olarak belirlemek gerekiyor değilmi

1) Sertifika almak ücretsiz.
2)Aldığın sertifika ile programlardan hangi harita programını istiyorsan indir ve sertifikanla sertifikalandırma yap arkasından yükle

mtokey

mtokey

Üye
WRONG IMEI DİYİP DURYO DEİLRECEM YAAAAA!!! Bir yardım lütfen?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaslar bırsey soracam denılen gıbı sertıfıka aldım kolay oldu konuyu acan arkadasa tesekkurlerde telı yenı aldıgım ıcın versıyon guncellemek ıstıyom 5800 telefonum versıyon yuklesem hack den sonra yıne bu ıslerı yapacammı

murat23351

Üye
arkadaslar bırsey soracam denılen gıbı sertıfıka aldım kolay oldu konuyu acan arkadasa tesekkurlerde telı yenı aldıgım ıcın versıyon guncellemek ıstıyom 5800 telefonum versıyon yuklesem hack den sonra yıne bu ıslerı yapacammı
arkadaşım sertifikalama işlemi tlfnuna yükleyeceğin programı kendi tlf uygun hale getirme işlemidir... bunun içinde forumda hoşuna giden tlfnunla uyumlu porgramı indirip eğer sertifika hatası verirse siteden( ) indirmiş olduğun cer ve k-e--y dosyalarıyla sis veya sisx dosyalarını programla birleştirip tlfnuna sertifikalı yani uyumlu hale getirmiş oluyorsun.. eğer ben bunlarla her defasında programla cer ve dosyalarını programlarla birleştirmek istemem diyorsan şayet tlfnu hacklediğinde ise senden bunu istemiyecek ... çünkü bu durum benimde başıma geldi imei numarası ile cer ve dosyası indirmeme rağmen ve sis dosyasıyla birleştirmeme rağmen bazı programlar sorunsuz kuruldu bazılarıda sertifika kısıtlaması hatası verdi ve bende son çare olarakta tlf hackleyince artık hiç bir programla cer ,k--e-y- ve sis(sisx) leri birleştirmeden ve bana sertifika olarak kısıtlanmış vs. gibi hatalar vermeden tlf numa kuruyorum... inş. anlatabilmişimdir...

cvbnmö

Üye
cer ver dosyalarını indirdim şu an citiesin içine attım oldumu nasıl anlıyacağım

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
cer ver dosyalarını indirdim şu an citiesin içine attım oldumu nasıl anlıyacağım

Aldığın cer ve dosyaları ile yükleyemediğin sertifika hatası veren bir programı o dosyalarınla sertifikalandır ve yükle!

WRONG IMEI DİYİP DURYO DEİLRECEM YAAAAA!!! Bir yardım lütfen?

Yanlış imei numarası diyor. Numarayı doğru yazdığına emin ol. Eğer doğru yazıyorum diyorsan farklı bir browserdan sayfayı açmayı dene!

cvbnmö

Üye
hacı be ben formu doldurdum saat 16:04 te direkt o dk içinde aldım normalmi şansmı yoksa

ha bide aldığıma göre oradaki deleteye basayımmı

moryanna35

moryanna35

Üye
Eywallah kardeşim emeğine sağlık ben kayıt oldum inş. kısa sürede yanıt gelir tekrar teşekkürler ;)

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
hacı be ben formu doldurdum saat 16:04 te direkt o dk içinde aldım normalmi şansmı yoksa

ha bide aldığıma göre oradaki deleteye basayımmı

Arkadaşım niye delete basıyorsun indir kullan.

Lancero

Üye
Arkadaşlar bende sertifikayı aldım, ***** yapmak için Hello programını sertifikalayıp kurmak istiyorum ama sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi. Yazılım Sürümü V31.0.101 Özel Sürüm 31.0.101.c02.01 En altta Son güncelleme GÜNCELENNEMEDİ olarak yazıyor Güncellemeleri kontrol et dediğimdede güncel birşey bulamıyor sorun nerede acaba ?

cvbnmö

Üye
Hacı be ben kullanıomda arkadaslar bana telefonu klonlarlar sadece senin hattı çalıştırır diyorlar bu doğrumu denedim olmadı öyle birşey ama ileride sorun çıkarırmı?

_PaRaDoX_

Üye
Arkadaşım bir program yada oyun ya da tema yüklemek istiyorsun telefonuna fakat telefonuna yüklemeye çalışıyorsun fakat uyarı veriyor. Güvenilmeyen sağlayıcı şeklinde. İnternette olduğu gibi her sitenin her adresin bir sertifikası vardır. Bu sertifika gerek internet explorer gerek mozilla falan gider bunlar her sitenin sertfikasını kontrol eder. bu sertifika o site hakkında belli başlı temel içeriklerin olduğu sitenin alt yapı falan filan bir çok ince ayrıntısal bilgileri içerir. İşte bu kontrol sistemi bilgisayarda olduğu gibi cep telfonu programlarında da olmaktadır. Symbian işletim sistemide yüklediğin her programın sertifikasınbı kontrol ediyor çünkü o programın zararlı mı zararsız mı diye yapıyor peki bunu nasıl anlıyoır. Symbian tarafından sertifikalandırılan program güvenli sertifikalandırılmayan güvensiz oluyor :) işte bu durumu aşmak için kendi telefonunun imei kodu ile sertifikanı oluşturup programı sertifikanla tanıtıyorsun!

Sitelere vereceğin imei kodun güvenli mi? Bu konu hakkında açıkçası bir şey yapamazlar senin imei kodun türkiyede kayıtlı mı kontrol et kayıtlıysa gerisi beni alakadar etmez ben kvk garantili telefonumu aldım ve imei koduytla sertifikamı aldım eski telefonum n73 te de aynısını yaptım 2 yıl kadar kullandım başıma bir şey gelmedi.
Bu siteler neden imei kodunu istiyor?
Çünkü immei koduna göre senin için sertifika oluşturuyorlar.
Bu işi neden yapıyorlar?
İmei kodunu kullanacaklarını sanmıyorum kullansalar bile çinde japonyada gibi yasakların çok çiğnendiği ülkelerde kullanılabilir. Fakat ben kullanacaklarını düşünmüyorum açıkçası sitelerine reklam yardım üyelik sayısını arttırmak ve bunu maddi olarak reklamlar karşılığında ceplerine işletiyorlar. Forumlarına bakarsan yazı kaynıyor. Ve google bu adamlara güzel para aktarıyor.

Arkadaşım bu sayfayı sürekli güncel tutuyorum her soruya cevap vermeye çalışıyorum birazcık sabırlı olmalısın yeni yıla girdik her kesin plan ve aktivasyonu var bu şekilde çıkışmalar yanlış ve yersizdir..

İyi geceler.
Ahaa da budur işte güzel açıklama çok teşekkür ederim. Benim yazımdan sert bi çıkış yaptığım anlaşıldıysa özür dilerim. Amacım o değildi aslında. Öğrenmeye çalışıyorum ama ilk önce bana nasıl öğreneceğim anlatılmalı ki bileyim demi. Doğrudan serfika konusuna girince karışıyo işte. İlk önce benim gibilere serfika şudur budur diye açıklanması iyi olur yukardaki yazını umarım sabit başlık olarak koyarsınız.

Böyle yapılmazsa ne olur. Bilmeyen insanlar forumlarda acil, yardım falan diye saçma sapan konular açar veya uygunlu uygunsuz yerlerde sorular sorarlar forum kirliliği olur. Kolay gelsin güzel çalışmalarınızı bilgiye aç bir şekilde bekliyoruz.

ahmetin01

Üye
Öncelikle teşekkür ederim. Herşeyi harfiyen uyguladım. Sertifika aldım. Programlar artık yükleniyor. Ancak yüklediğim programların çoğu açılmıyor. Bir eklenti mi eksik acaba ?Şimdiden teşekkürler...

besiktasli34

besiktasli34

Üye
Benim tel N97, daha evvel sertifikalanmıştı ama dün format attırdım telefona ve helloOX2 2.03 versiyonu sertifikalı oarak istedim ve aldım helloOX sitesinden. program kuruldu fakat programı çalıştırdığımda unpacking file yapmayı başaramıyor gün boyu bu işlemi yapmaya çalışıyo olmuyor.nedeni hakkında bilginiz varmı ? paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Lancero

Üye
Arkadaşlar bende sertifikayı aldım, yapmak için Hello programını sertifikalayıp kurmak istiyorum ama sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi. Yazılım Sürümü V31.0.101 Özel Sürüm 31.0.101.c02.01 En altta Son güncelleme GÜNCELENNEMEDİ olarak yazıyor Güncellemeleri kontrol et dediğimdede güncel birşey bulamıyor sorun nerede acaba ?
Arkadaşlar bunun çözümünü bilen yokmu :bilmm

mustiki212

Üye
Aga 4 gündür kafam karışık imei yi vermek..bana güvenli bir site gibi gelmedi..telefona 500 lira para bayıldık..bide yanarsa bu imei olduk deli...programlar ile hack yokmu sertifikasız pc üzerinden telefonu bağlayıp yapabileceğimiz..sonyericcson gibi...yada çıkarırlarmı böyle birşey... bi türlü güvenemedim şu siteye..o deil avrupai bir site olsa neyse güvenecemde..yok..bildiğin çin..noklanın memleketi..:)

Lancero

Üye
Arkadaşlar bende sertifikayı aldım, yapmak için Hello programını sertifikalayıp kurmak istiyorum ama sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi. Yazılım Sürümü V31.0.101 Özel Sürüm 31.0.101.c02.01 En altta Son güncelleme GÜNCELENNEMEDİ olarak yazıyor Güncellemeleri kontrol et dediğimdede güncel birşey bulamıyor sorun nerede acaba ?
Benim gibi böyle sorun yaşayanlar bu yazacağımı uygulasın
opda nın sayfasına girin login olun yazan yerin yanında var ona tıklayın ve gelen sayfada telefonunuzun modelini ve imei numarasını göreceksiniz Select butonundan seçin ve aşağıda upload tan telefonunuza yükliyeceğiniz programı upload edin Remark bölümünede ben deneme yazdım Submit and Upload tıklayın upload yapacak ve sorna download çıkacak downloada tıklayın ve kaydedilecek yeri seçin sonra telefonunuza programı kurun ben böyle yaptım oldu

padisah_58

padisah_58

Üye
kardeşim eyvallah sen bi harikasın.. bu arada sertifikayı hızlı almak isteyen varsa gece sabaha karşı sertifika istesin.. öğleye kadar geliyor ..

bu arada bu aldığımız sertifika sisx uzantılı programları sertifikalamıyor...

Üst Alt