paralımı sertifika almak
bak şimdi 1-)sertifika olayı ücretlimi ücretliyse ne kadar
2-)benim navigasyon(6210 navigator) çalışmıyor hafıza kartında cer diye 1 dosya vardı sildim (biçimlendirdim )bundan olabilirmi
3-)haritayı sertifikalamak için hafıza kartında cities klasörünü yol olarak belirlemek gerekiyor değilmi
arkadaşım sertifikalama işlemi tlfnuna yükleyeceğin programı kendi tlf uygun hale getirme işlemidir... bunun içinde forumda hoşuna giden tlfnunla uyumlu porgramı indirip eğer sertifika hatası verirse siteden(arkadaslar bırsey soracam denılen gıbı sertıfıka aldım kolay oldu konuyu acan arkadasa tesekkurlerde telı yenı aldıgım ıcın versıyon guncellemek ıstıyom 5800 telefonum versıyon yuklesem hack den sonra yıne bu ıslerı yapacammı
cer ver dosyalarını indirdim şu an citiesin içine attım oldumu nasıl anlıyacağım
WRONG IMEI DİYİP DURYO DEİLRECEM YAAAAA!!! Bir yardım lütfen?
hacı be ben formu doldurdum saat 16:04 te direkt o dk içinde aldım normalmi şansmı yoksa
ha bide aldığıma göre oradaki deleteye basayımmı
Ahaa da budur işte güzel açıklama çok teşekkür ederim. Benim yazımdan sert bi çıkış yaptığım anlaşıldıysa özür dilerim. Amacım o değildi aslında. Öğrenmeye çalışıyorum ama ilk önce bana nasıl öğreneceğim anlatılmalı ki bileyim demi. Doğrudan serfika konusuna girince karışıyo işte. İlk önce benim gibilere serfika şudur budur diye açıklanması iyi olur yukardaki yazını umarım sabit başlık olarak koyarsınız.Arkadaşım bir program yada oyun ya da tema yüklemek istiyorsun telefonuna fakat telefonuna yüklemeye çalışıyorsun fakat uyarı veriyor. Güvenilmeyen sağlayıcı şeklinde. İnternette olduğu gibi her sitenin her adresin bir sertifikası vardır. Bu sertifika gerek internet explorer gerek mozilla falan gider bunlar her sitenin sertfikasını kontrol eder. bu sertifika o site hakkında belli başlı temel içeriklerin olduğu sitenin alt yapı falan filan bir çok ince ayrıntısal bilgileri içerir. İşte bu kontrol sistemi bilgisayarda olduğu gibi cep telfonu programlarında da olmaktadır. Symbian işletim sistemide yüklediğin her programın sertifikasınbı kontrol ediyor çünkü o programın zararlı mı zararsız mı diye yapıyor peki bunu nasıl anlıyoır. Symbian tarafından sertifikalandırılan program güvenli sertifikalandırılmayan güvensiz oluyorişte bu durumu aşmak için kendi telefonunun imei kodu ile sertifikanı oluşturup programı sertifikanla tanıtıyorsun!
Sitelere vereceğin imei kodun güvenli mi? Bu konu hakkında açıkçası bir şey yapamazlar senin imei kodun türkiyede kayıtlı mı kontrol et kayıtlıysa gerisi beni alakadar etmez ben kvk garantili telefonumu aldım ve imei koduytla sertifikamı aldım eski telefonum n73 te de aynısını yaptım 2 yıl kadar kullandım başıma bir şey gelmedi.
Bu siteler neden imei kodunu istiyor?
Çünkü immei koduna göre senin için sertifika oluşturuyorlar.
Bu işi neden yapıyorlar?
İmei kodunu kullanacaklarını sanmıyorum kullansalar bile çinde japonyada gibi yasakların çok çiğnendiği ülkelerde kullanılabilir. Fakat ben kullanacaklarını düşünmüyorum açıkçası sitelerine reklam yardım üyelik sayısını arttırmak ve bunu maddi olarak reklamlar karşılığında ceplerine işletiyorlar. Forumlarına bakarsan yazı kaynıyor. Ve google bu adamlara güzel para aktarıyor.
Arkadaşım bu sayfayı sürekli güncel tutuyorum her soruya cevap vermeye çalışıyorum birazcık sabırlı olmalısın yeni yıla girdik her kesin plan ve aktivasyonu var bu şekilde çıkışmalar yanlış ve yersizdir..
İyi geceler.
Arkadaşlar bunun çözümünü bilen yokmuArkadaşlar bende sertifikayı aldım, yapmak için Hello programını sertifikalayıp kurmak istiyorum ama sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi. Yazılım Sürümü V31.0.101 Özel Sürüm 31.0.101.c02.01 En altta Son güncelleme GÜNCELENNEMEDİ olarak yazıyor Güncellemeleri kontrol et dediğimdede güncel birşey bulamıyor sorun nerede acaba ?

Benim gibi böyle sorun yaşayanlar bu yazacağımı uygulasınArkadaşlar bende sertifikayı aldım, yapmak için Hello programını sertifikalayıp kurmak istiyorum ama sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi. Yazılım Sürümü V31.0.101 Özel Sürüm 31.0.101.c02.01 En altta Son güncelleme GÜNCELENNEMEDİ olarak yazıyor Güncellemeleri kontrol et dediğimdede güncel birşey bulamıyor sorun nerede acaba ?