Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

_PaRaDoX_

Üye
Bu işlerin cahili olarak soruyorum ama mazur görünüz. Bu sertifikayı herşeyi yükleyebilmek için alıyoruz ( öyle demi) peki sertifikaladık bu garanti kapsamına çıkarmaz mı. Birde imei mizi verecez elin gavurlarına sakatlık çıkmasın

enesoncu

Üye
ya harbiden olyomu arkadaşlar .. imei numarasını yazıoz harbiden cewap yazarsanı çok mutlu olurum ..

_PaRaDoX_

Üye
Bu işlerin cahili olarak soruyorum ama mazur görünüz. Bu sertifikayı herşeyi yükleyebilmek için alıyoruz ( öyle demi) peki sertifikaladık bu garanti kapsamına çıkarmaz mı. Birde imei mizi verecez elin gavurlarına sakatlık çıkmasın
Nerde bu millet nerde bu devlet ahali. Şu cahal kardeşinize yardımcı olabilecek kimse yok mu. Yanlış anlaşılmasın ama herşey kulaktan dolma devam ediyor forumda; ergen çocuklar gibi bazı şeyleri sora sora öğreniyoz. Devlet sırrı değil ya yafss yazın bi sabit başlık sertifika nedir ne işe yarar öğrenelim.

Yönetim uyuma cevap ver:off::aman2:

murat23351

Üye
herşeyi yaptım cer ve geldi, sertifikalamak istediğimde bu hatayı veriyor

exe dosyası cer , ,sis veya sisx dosyaları aynı klasöre koyup işlemleri yaparsanız bu hatayı almazsınız...

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bu millet nerde bu devlet ahali. Şu cahal kardeşinize yardımcı olabilecek kimse yok mu. Yanlış anlaşılmasın ama herşey kulaktan dolma devam ediyor forumda; ergen çocuklar gibi bazı şeyleri sora sora öğreniyoz. Devlet sırrı değil ya yafss yazın bi sabit başlık sertifika nedir ne işe yarar öğrenelim.

Yönetim uyuma cevap ver:off::aman2:
Arkadaşım bir program yada oyun ya da tema yüklemek istiyorsun telefonuna fakat telefonuna yüklemeye çalışıyorsun fakat uyarı veriyor. Güvenilmeyen sağlayıcı şeklinde. İnternette olduğu gibi her sitenin her adresin bir sertifikası vardır. Bu sertifika gerek internet explorer gerek mozilla falan gider bunlar her sitenin sertfikasını kontrol eder. bu sertifika o site hakkında belli başlı temel içeriklerin olduğu sitenin alt yapı falan filan bir çok ince ayrıntısal bilgileri içerir. İşte bu kontrol sistemi bilgisayarda olduğu gibi cep telfonu programlarında da olmaktadır. Symbian işletim sistemide yüklediğin her programın sertifikasınbı kontrol ediyor çünkü o programın zararlı mı zararsız mı diye yapıyor peki bunu nasıl anlıyoır. Symbian tarafından sertifikalandırılan program güvenli sertifikalandırılmayan güvensiz oluyor :) işte bu durumu aşmak için kendi telefonunun imei kodu ile sertifikanı oluşturup programı sertifikanla tanıtıyorsun!

Sitelere vereceğin imei kodun güvenli mi? Bu konu hakkında açıkçası bir şey yapamazlar senin imei kodun türkiyede kayıtlı mı kontrol et kayıtlıysa gerisi beni alakadar etmez ben kvk garantili telefonumu aldım ve imei koduytla sertifikamı aldım eski telefonum n73 te de aynısını yaptım 2 yıl kadar kullandım başıma bir şey gelmedi.
Bu siteler neden imei kodunu istiyor?
Çünkü immei koduna göre senin için sertifika oluşturuyorlar.
Bu işi neden yapıyorlar?
İmei kodunu kullanacaklarını sanmıyorum kullansalar bile çinde japonyada gibi yasakların çok çiğnendiği ülkelerde kullanılabilir. Fakat ben kullanacaklarını düşünmüyorum açıkçası sitelerine reklam yardım üyelik sayısını arttırmak ve bunu maddi olarak reklamlar karşılığında ceplerine işletiyorlar. Forumlarına bakarsan yazı kaynıyor. Ve google bu adamlara güzel para aktarıyor.

Arkadaşım bu sayfayı sürekli güncel tutuyorum her soruya cevap vermeye çalışıyorum birazcık sabırlı olmalısın yeni yıla girdik her kesin plan ve aktivasyonu var bu şekilde çıkışmalar yanlış ve yersizdir..

İyi geceler.

--------------- Ekleme ---------------

exe dosyası cer , ,sis veya sisx dosyaları aynı klasöre koyup işlemleri yaparsanız bu hatayı almazsınız...

Sertifikanız hatalı olduğundan dolayı bu uyarıyı alıyorsunuz. OPDA sitesi hergün 1000 tane sertifikalandırma işlemi gerçekleştirdiklerinden hata yaptıklarını belirtiyorlar sana tavsiyem tekrar yeni üyelik al ve 2 kere kontrol et imei kodunu yazarken ve bekle kod gelsin tekrar dene!

ya harbiden olyomu arkadaşlar .. imei numarasını yazıoz harbiden cewap yazarsanı çok mutlu olurum ..

Arkadaşım sorununuzu açıklayıcı bir biçimde yazarsanız yardımcı olurum...

memow013

Üye
tesekkurlerr... cok sagol

funkyc34

Üye
tşk ler dostum c.tesi öglen gönderdim akşam 5 gibi gelmiş ellerine sağlık tşk ler

ferdabal

Üye
hemen deniyorum teşekkürler

murat23351

Üye
bende istedim 1 gün geçmeden geldi cer ve dosyalarını indirip programı sertifikladım bu seferde kısıtlanmış sertifika deyince son çarede tlf hacklemekte buldum HelloX2 V2.03.rar indirip kurmak istedim bundada hata verince siteden kendi profilimden olan yerden HelloX2 V2.03.SIS gösterip bana sınged ederek hemen yüklememi istedi tlf yükledim tüm ayarları da yaptıktan sonra önüme gelen tüm programları tlf yüklemeye başladımm :)))) bir nevi kısıtlanmış sertifika hatalarının acısını çıkarmak istedimm :)))...... bu site hakketen tlflar hakkında dehşet bir sitee paylaşımınız için çok çok tşklerrr arkadaşlar...

candy_

Üye
olmadı yapamadım işte :((

Allah aşkına biri bana şu olayı özelden biri anlatsın flash programı indiremedikçe deliriyorum

MrGknB

MrGknB

Üye
Emeğine teşekkür ediyorum. peki sisx dosyaları nasıl sertifikalıyoruz. sisler ok. Süper oldu hatta. :)

sorumu geri aldım farketteim nereden yapıldığını. :))))) Gereksiz sordum. Dikkatli bakmazsan bu olur tabi. Valla arkadaşım teşekkür ediyorum. Birde şu IMEI konusunda şöyle bir yorum yapılabilir. KVK garantili telefonun her yerinde IMEI yazıyor zaten. Kloncuların işine illaki yarar ancak bize bişey olmaz. Hehangi bir problem olması halinde babalar gibi gidilir kvkya pat diye çözülür problem. ;)

adoket

Üye
Sertifika işi tamam şimdi de programda deneyecegim çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsın kardeş eline emeğine sağlık çok sağol.

slashs42

Üye
tşk

teqilasun

Üye
emeğine sağlık arkadaş deneyeceğim bakalım umarım olur

arkadaşlar herşey tamam sertifika ve tamam ama birleştirmeyi yapıyor hata mesajı veriyor dosyayıda sertifikalı hale getiriyor normal mi?

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık arkadaş deneyeceğim bakalım umarım olur

arkadaşlar herşey tamam sertifika ve tamam ama birleştirmeyi yapıyor hata mesajı veriyor dosyayıda sertifikalı hale getiriyor normal mi?

sORUNU ANLAYAMADIM ARKADAŞIM AÇIKLAYARAK YAZAQBİLİRMİSİN?

snaphanar

Üye
hacı on numarasın hepsını yaptım yalnız bu sıfre dosyaları ve sertıfıka verecegımız dosyalar aynı klasor ıcınde olmayınca hata verıyo buraya dıkkat etmek gerek !

muratvemine

muratvemine

Üye
çok saol valla işime yaradı artık nokia 5800 ımı hacklayablirim :D ellerine sağlık arkadaşım

cvbnmö

Üye
ya bu olay ücretlimi birde benim harita yerimi bulmuyo hkartındaki cer dosyasını sildim galiba ondan olabilirmi HA BİRDE haritayı srtfikalamak için binpda dosyasından yolu citiessi secicez dimi ole direkt kopyalamak yok yanı

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
ya bu olay ücretlimi birde benim harita yerimi bulmuyo hkartındaki cer dosyasını sildim galiba ondan olabilirmi HA BİRDE haritayı srtfikalamak için binpda dosyasından yolu citiessi secicez dimi ole direkt kopyalamak yok yanı

Arkadaşım sorununu pek anlayamadım yazım kurallarına dikkat edelim öncelikle. Açıklayıcı bir şekilde sorununu yazarsan yardımcı olayım.

hacı on numarasın hepsını yaptım yalnız bu sıfre dosyaları ve sertıfıka verecegımız dosyalar aynı klasor ıcınde olmayınca hata verıyo buraya dıkkat etmek gerek !

Hata vermez aslında dosya yolunu göstermeniz gerekir o kadar aynı klasörde olması sana daha çok kolaylık sağlar sorunda çıkarmaz.

cvbnmö

Üye
bak şimdi 1-)sertifika olayı ücretlimi ücretliyse ne kadar
2-)benim navigasyon(6210 navigator) çalışmıyor hafıza kartında cer diye 1 dosya vardı sildim (biçimlendirdim )bundan olabilirmi
3-)haritayı sertifikalamak için hafıza kartında cities klasörünü yol olarak belirlemek gerekiyor değilmi

Üst Alt