srhn15
Üye
aynı problem bendede var çözüm bekliyoruz arkadaşlarYarım günde içinde işlemi halletti.şimdi telefona yükleyeceğim bakalım başarılı olmuş muyum?
Paylaşım için teşekkürler...Denedim sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi.Başaramadım.Eğer bu işlemi yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Eski telimin ımeı nosunu verdim acaba ondan kaynaklı bir hata mı?
--------------- Ekleme ---------------
Ne yazıyorsa aynısını yaptım.Yüklenemiyor..Sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor.Ne yapmalıyım?
arkadaşlar signsis tipi programlarla değil opda üzerinden yapın daha pratik ve sorunsuz oluyor...aynı problem bendede var çözüm bekliyoruz arkadaşlar
Arkadaşlar süper bir çözüm yolu buldum kendi setifikanızı kendiniz hazırlayıp kendiniz telefon içerisindeki program yardımıyla sertifikalandıracaksınız. Şuanda araştırmalarımı tamamlamak üzereyim gece denemeye çalışacağım ve büyük ihtimal metni gece hazırlarım. Devrim yaratacak bu çözüm yolu.
Evet kardeşim.Kendi yazılımı V30 du ben V31 yaptım.Yani telefonun kendi temel yazılımını güncelledin mi?
Online da denedim.Tekrar aynı hatayı verdi kardeşim.aynı problem bendede var çözüm bekliyoruz arkadaşlar
arkadaşlar signsis tipi programlarla değil opda üzerinden yapın daha pratik ve sorunsuz oluyor...
Arkadaşım öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Yalnız kocaman bir sorun var galiba bir kaç arkadaş ta bundan muzdarip durumda. Siteye kayıt olduk sertifikalarımizi dosyalarmızi indirdik herşey çok güzel. Ve self sign dedik ve program imzalandı. Lakin telefona kurarken gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor. Uygulama yükleyici ayarlarında da bütün uygulamalara izin ver olduğu halde böyle bir sorun veriyor. Telefonun versiyonu v31 neyden kaynaklanıyor yardımcı olabilir misin. Sertifikalar ise yaramadı. Şimdiden çok teşekkür ederim
Evet kardeşim.Kendi yazılımı V30 du ben V31 yaptım.
5800 V31.0.101.Telim hackli değil.Bir de ben kullandığım 5800 ın değilde eski 7610 un imei nosunu verdim.Oradan kaynaklanan bir problem olabilir mi acaba?
Online da denedim.Tekrar aynı hatayı verdi kardeşim.
Arkadaşlar süper bir çözüm yolu buldum kendi setifikanızı kendiniz hazırlayıp kendiniz telefon içerisindeki program yardımıyla sertifikalandıracaksınız. Şuanda araştırmalarımı tamamlamak üzereyim gece denemeye çalışacağım ve büyük ihtimal metni gece hazırlarım. Devrim yaratacak bu çözüm yolu.
5800 imei koduyla denedim tekrar hata verdi.Telib hackli mi olması gerekir?Sistem hack sayfasından çözüm arayınız. Sayfada bazı hata alan arkdaşlar var onlara verdiğim cevaplarıda okursanız aldığınız hataya göre yapacklarınız yazmaktadır!
Arkadaşım başta hata yapmışssın sertifika işlemini yapabilmen için hangi telefona yapacaksan o telefonun ime kodu girerek cer ve dosyalarını alman lazım. 7610 ile 5800 aynı telefon mu aynı imei koda nı sahip cevap : hayır. Tekrar cer ve dosyası isteyiniz.
hello x2 yi siteden sertifikalandırdım kısıtlama olmadan yükledi. yalnız programı çalıştırdığımda unpacking file işleminde takılı kaldı. yardımınızı bekliyorum. iptal dersem telefona zarar verirmiyim
5800 imei koduyla denedim tekrar hata verdi.Telib hackli mi olması gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?