sayın kutukak arkadaşım bu opda denen siteye 10 gün önce yaptım başvurumu hala bişey cıkmadı.bi yardımcı olursan seviniriz.aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var baya.
bu siteden n73 üme sertifika almıştım. ya 2 ya da 3 gün beklemiştim tam hatırlamıyorum. şimdi abimin 5800 için başvuru yapacam kayıtlı üyeliğim ile, inşallah yine verir. gerçi imei numarasını vererek çin'e çakma telefonlar yapma hakkı tanıyoruz ama bizimişimizi görsünler yeter
opda artık kurnaz olmuş cer ve dosyasını indirmek için 3 euro istiyo ben iki kere müracat ettim gece muracat ediyorum öğlene hazırlıyorlar ama şimdide para istiyorlar bende online bi iki program sertifikaladım ve halen online sertifikalıyorum ve cer dosyasının yanında (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) yazısına tıklayın hangi proyu sertifikalamak istiyorsanız upload filesten onu seçin remark a ne yazarsan yaz ve submit and upload tıklayın sonra açılacak olan pencereden ise dowland diyin tamamdır nereye kaydetmek isterseniz sertifikalı pronuz oraya geliyo
arkadaşlar ben n86 kullanıcısıyım telefonun yazlım sürümü 30.009 opdadan almış olduğum sertifka ile signsis gui kullanarak programları sertifikalandırıyorum fakat sertifikalandırmış olduğum programı telefona kurarken sertifika tarafından kısıtlanmıştır diye uyarı alıp programı kurmuyor
The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly. ressza E50(351892010090257)
o sitede buna benzer bir mesaj var
sanırım o tik işaretlenirse eğer ve "sing and download" seçilirse program sanırım cepinizin imesine göre sing edilmiş olarak iniyor.