eisenhiem Üye cer.opda.cn die bir site yok ki artık site değişmiş ve sertifika falan vermiyor artık. Artı olarak da artık girişte yapamıyorum siteye.
cer.opda.cn die bir site yok ki artık site değişmiş ve sertifika falan vermiyor artık. Artı olarak da artık girişte yapamıyorum siteye.
AbdulkadirAvan Üye Arkadaşım Yeni Site Açıldı Oraya Girmen Gerek Girmek Için Tıkla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım Yeni Site Açıldı Oraya Girmen Gerek Girmek Için Tıkla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi Siz opdanın adresini girin o yönlendiriyor sıkıntı yok, site şuanda kapalı giriş yapılmıyor ama çalışma olduğunu sanıyorum hostunda çalışma var.
Siz opdanın adresini girin o yönlendiriyor sıkıntı yok, site şuanda kapalı giriş yapılmıyor ama çalışma olduğunu sanıyorum hostunda çalışma var.
xinanux Üye apparasions' Alıntı: Ne sertifikaymış arkadaş ya çaresi yok D: Genişletmek için tıkla ... telefonu hackle sertifika olayı bitti artık.
apparasions' Alıntı: Ne sertifikaymış arkadaş ya çaresi yok D: Genişletmek için tıkla ... telefonu hackle sertifika olayı bitti artık.