Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Gürsel.k

Üye
teşekkürler

cosi

cosi

Üye
teşekkürler

ceycey_mehmet

Üye
Arkadaşlar ben önceden istedigim programı kuruyodum sertifika hatası vermiyodu telefona format attım şimdi her programı kurmuyor sertifika hatası diyor yardım edin lütfenn

mooneyes

Üye
:d:teşekkürler

tantaa

Üye
teşekkürler eline sağlık.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
İyide bunun s60 v2 bölümünde ne işi var :) Görmeyeli artık v2demi sertifika istiyor (:

sleon

Üye
tskkkk

boyabatlı

boyabatlı

Üye
acilll yardım nokia c7ye opda sertifika vermiyor sildim başka isimle yeni üye oldum durum aynı begin procdat yazıyor işlem yok tam 1 ay oldu anlayan varsa yardım etsin

yavuztekin1

Üye
tşk.anlayamadım nasıl yapacagımı

boyabatlı

boyabatlı

Üye
sitede anlayan yokmu opda sertifika neden vermiyor

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
teşekkürler

contravolta

Üye
Neredeyse 1 ay oldu OPDA nın sertifika verdiğine emin misiniz? denilen işlemleri sırasıyla ve defalarca yaptım. Yetmedi başka sitelerden baktım hepsi aynı şeyi anlatyor ama sertifika falan verdiği yok. Birde elin sitesine N8 imin IMEI numarasını yazdım, işkillenip duruyorum şimdi bilmediğim yere neden yazdım diye.

ustura42

ustura42

Üye
Neredeyse 1 ay oldu OPDA nın sertifika verdiğine emin misiniz? denilen işlemleri sırasıyla ve defalarca yaptım. Yetmedi başka sitelerden baktım hepsi aynı şeyi anlatyor ama sertifika falan verdiği yok. Birde elin sitesine N8 imin IMEI numarasını yazdım, işkillenip duruyorum şimdi bilmediğim yere neden yazdım diye.

ARKADAŞLAR AYNI DERTTEN BENDE DE VAR. 5800 A ALMIŞTIM ZAMANINDA ŞİMDİ N8 E SERTİFİKA ALAMIYORUM 15 GÜNDÜR BEKLİYORUM. Being produced YAZIP DURUYOR. YOKMU BU İŞTEN ANLAYAN Bİ ÇÖZÜM GETİREBİLECEK OLAN

messi_76

Üye
ellerini sağlık güzel

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
siteye giriş yapılmıyor ki.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Arkadaşım Yeni Site Açıldı Oraya Girmen Gerek
Girmek Için Tıkla

asikar_03

Üye
teşekkürler

selyaman

Üye
teşekkürler bakalım olacak mı

Meydanli

Üye
teşekkürler butonu yok ki. Hem linkte yok ? Çok eski bi konu acaba bu yüzden mi lütfen yardım ?

Üst Alt