Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

yalnızkurt1980

Üye
tesekkurler

karaaca

Üye
teşekkürler

sevile

Üye
tsk

malif

Üye
teşekkürler kardeş

fischer39

Üye
deneyelim bakalım...

turgutyildiz

Üye
teşekkürler arkadaşım

Umut-

Üye
Son link silinmiş

panaroma89

panaroma89

Üye
konu 2009 un nisan ayın da açılmış üzerinden bayaa zaman geçmiş umarım sertifaka vermeye devam ediyorlardır... bakalım formu doldırdum opda daki bekliyorum...:hmmm KOnuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. birde teşekkür butonu nu bulamadım sitede :hmmm

mc_mali

Üye
Adamlar güzel tezgah açmış oturdukarı yerden 3 dolar,euro kazanıyor =) Parayı veren düdüğü çalar hesabı ama neden sadece bu site veriyor? Neden nokia böyle bir saçmalık yapıyor sertifika hatasıymış!! Pehh 3-5 gün bekleriz artık bizde arkadaşlardan bazıları 2. sertifikayı aldığım için mi ücret istiyor felan demiş cevaplıyorum hayır yeni üye olsanda olmasanda 3 dolar karşılığında sertifikanı hemen alırsın veya 3-5 gün beklersin...

worldismine35

Üye
çook tesekkürlerrrrrr

ßeLaLm

Üye
Teşekkürler

arif_a1000

Üye
arkdaşlar bu site paralı mı oldu

hanibal2

Üye
arkadaşım ben öncelikle açmış olduğun konuya gösterdiğin ilgiye teşekkür ediyorum..... iki hafta kadar önce verdiğin resimli anlatımdan opdaya kayıt oldum ama gelen dosyalarda ve cer var signing diye bir dosya gelmedi oradaki delete den silip yenidenmi istemeliyim..... birde linkine tıkla orda ikitane program var demişsin ancak < Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. > yazıyor ne yapmalıyım sanırım biraz karıştırdım yardımcı olurmusun

----------Eklendi @ 18:19:10 ---------- Yazıldı @ 18:14:26 ----------

arkdaşlar bu site paralı mı oldu
hayır arkadaşı paralı değil ama hemen indireyim dersen paralı 3-5 gün beklersen bedavaya alırsın....

hknmrl

Üye
tebrik koyuyarom

aakmann

aakmann

Üye
arkadaşlar ne kadar sürede sertifika gelir

jarka

Üye
arkadaşlar konu detaylarını görebilmek için teşekkür butonuna basınız
herhangi bir yerde takılan arkadaşlar özel mesaj yollasın

ilk önce aşağıdaki linke tıklayalım

http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html

Uploaded with

BİLGİLERİNİZİ DOLDURDUKTAN SONRA GİRİŞYAPINIZ

Uploaded with

VE ALTTAKİ BİLGİLERİNİZİ ŞEKİLDEKİ GİBİ GİRİN

KENDİ IMEI NUMARINIZI bilmiyorsanız bunu öğrenmek için telefonuzdan *#06# yapmalısınız

şimdi sertifikamızı nasıl indireceğiz
alttaki linke tıklayalım

açılan sayfada gösteriğim yerdeki dosyala pc ye indiriniz eğer dosyalarınız gelmemiş görünüyorsa 1 gün bekleyiniz en geç 24 saat içinde gelecektir benim ki gördüğünüz gibi 2 dk içinde geldi

son olarak aşağıdaki dosyayı indirin içerisinde iki farklı sertifikalama proğramı dilediğinizi kullanarak uygulamanızı sertifikalayabilirsiniz

tesekurler

uguryet

Üye
teşekkürler

cego71

Üye
sagolllllll

cego71

Üye
sagolllllllllllllllllllllllllllll

Üst Alt