Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
kemal407
Üye
öncelikle emeğine sağlık dostum.
Benim sorunum indirmeyle ilgili sitede şu anda sadece premium indirme var cer dosyam geldi ama free indirme yapamıyorum, yardım için şimdiden teşekürler..
kral_can
Üye
volpan kardeş sertifikanin süresi ne kadar oluyor daha almadım ama iı paylasım tskrler.
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.
Thank you.
sertifika başvurusu yaptım ama .cer e tıkladığımda böyle bi yazı geliyor altındada 3dolar ödeme seçeneği var başkada bi link yok. para ödemede alamayacakmıyız. bu ingilizce yazıda ne demek istiyor.
KENDİ IMEI NUMARINIZI bilmiyorsanız bunu öğrenmek için telefonuzdan *#06# yapmalısınız
şimdi sertifikamızı nasıl indireceğiz alttaki linke tıklayalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
açılan sayfada gösteriğim yerdeki dosyala pc ye indiriniz eğer dosyalarınız gelmemiş görünüyorsa 1 gün bekleyiniz en geç 24 saat içinde gelecektir benim ki gördüğünüz gibi 2 dk içinde geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son olarak aşağıdaki dosyayı indirin içerisinde iki farklı sertifikalama proğramı dilediğinizi kullanarak uygulamanızı sertifikalayabilirsiniz
ben yapamadım arkadaş bu 5800 için tv izlme programını opda dan sertifika alamadım.yardımcı olurmusun.n eolur.teşekküler
sait13
Üye
arkadaş konu başlıgıvar ama ulasamıyorum nerede bu link.
Oltaci71
Üye
Teşekkürler
peker5006
Üye
tşekkür
edekon
Üye
teşekkürler.emeğine sağlık
gnc-fb-2000
Üye
bu teşekür butonu nerde acaba
efocann
Üye
birader üyelik alalı 22 saat oldu opdadan halen tik yok. Ne zaman aktif olacak benim sertifikam.
5800XMBLACK12
Üye
teşekkürler
revolotionn
Üye
n72 ye olur mu
birey
Üye
abi para istiyor bunlar yaww. öncewden böyle bir şey yoktu. İkinci telefona sertifika istediğim için mi para istiyorlar? Yeni üyelikle mi alsaydım acaba?
Silinen Üye 627977
Kapalı Hesap
vay arkadaş
wolf2222
Üye
teşekkürlerr
AnDrOiD123321
Üye
Yeni sistemi anlatabilecek olan varmı arkadaşlar.. değişmiş opdanın sistemi :S