Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kemal407

Üye
öncelikle emeğine sağlık dostum.
Benim sorunum indirmeyle ilgili sitede şu anda sadece premium indirme var cer dosyam geldi ama free indirme yapamıyorum, yardım için şimdiden teşekürler..

kral_can

Üye
volpan kardeş sertifikanin süresi ne kadar oluyor daha almadım ama iı paylasım tskrler.

unsal1

Üye
teşekkürler

Sempatiq_imm

Üye
tesekkürler

Kutluk_Han

Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Thank you.

sertifika başvurusu yaptım ama .cer e tıkladığımda böyle bi yazı geliyor altındada 3dolar ödeme seçeneği var başkada bi link yok. para ödemede alamayacakmıyız. bu ingilizce yazıda ne demek istiyor.

Kaç sayfadır aynı şeyleri yazıyor millet ve ben de aynı konudan mağdurum. Konu hakkında yardım edebilecek kimse yok mu sitede?:vur

mehm@90

Üye
:yuru
arkadaşlar konu detaylarını görebilmek için teşekkür butonuna basınız
herhangi bir yerde takılan arkadaşlar özel mesaj yollasın

ilk önce aşağıdaki linke tıklayalım

http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html

Uploaded with

BİLGİLERİNİZİ DOLDURDUKTAN SONRA GİRİŞYAPINIZ

Uploaded with

VE ALTTAKİ BİLGİLERİNİZİ ŞEKİLDEKİ GİBİ GİRİN

KENDİ IMEI NUMARINIZI bilmiyorsanız bunu öğrenmek için telefonuzdan *#06# yapmalısınız

şimdi sertifikamızı nasıl indireceğiz
alttaki linke tıklayalım

açılan sayfada gösteriğim yerdeki dosyala pc ye indiriniz eğer dosyalarınız gelmemiş görünüyorsa 1 gün bekleyiniz en geç 24 saat içinde gelecektir benim ki gördüğünüz gibi 2 dk içinde geldi

son olarak aşağıdaki dosyayı indirin içerisinde iki farklı sertifikalama proğramı dilediğinizi kullanarak uygulamanızı sertifikalayabilirsiniz

aykutakin

Üye
teşekkürler

muftafaoguz370

Üye
ben yapamadım arkadaş bu 5800 için tv izlme programını opda dan sertifika alamadım.yardımcı olurmusun.n eolur.teşekküler

sait13

Üye
arkadaş konu başlıgıvar ama ulasamıyorum nerede bu link.

Oltaci71

Üye
Teşekkürler

peker5006

Üye
tşekkür

edekon

Üye
teşekkürler.emeğine sağlık

gnc-fb-2000

Üye
bu teşekür butonu nerde acaba

efocann

Üye
birader üyelik alalı 22 saat oldu opdadan halen tik yok. Ne zaman aktif olacak benim sertifikam.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
teşekkürler

revolotionn

Üye
n72 ye olur mu

birey

Üye
abi para istiyor bunlar yaww. öncewden böyle bir şey yoktu. İkinci telefona sertifika istediğim için mi para istiyorlar? Yeni üyelikle mi alsaydım acaba?

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
vay arkadaş

wolf2222

Üye
teşekkürlerr

AnDrOiD123321

Üye
Yeni sistemi anlatabilecek olan varmı arkadaşlar.. değişmiş opdanın sistemi :S

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Üst Alt