Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

faithfull1453

Üye
eyvallah

help1

Üye
tşk ederim arkadasım sertifikayı beklıyecegım benım rahatsızlk veren bir numarayı engellemem lazım sertifika hatası dıyor kurmuyor programı umarım bunu yapabılırım ve kullanabılırım istedım programı

fatih6767

Üye
anlatimlar süper

caratash

Üye
tşk

jachagkall

jachagkall

Üye
arkadaşım teşekkür ederim bi sorunla karşılaşma ihtimalime karşı msnini ekledim şuan linkleri bekliyorum gelirse kral olur programlar da çalışırsa daha da kral olur..

meliksah11

Üye
teşekkür

63urfalı

63urfalı

Üye
arkadaşlar opdo sitesine giremiyorum böyle bir hata çıkıyor lütfen yardım edin

smile52

smile52

Üye
Arkadaşlar Opda'nın o giriş sayfasının giriş linkini yazar mısınız acil lazım lütfen. Giremiyorm siteye değişik çince yazılı bi sayfa geliyo . bilip te girebilen varsa linki yazsın lütfn ..

snopy21

Üye
teşekkürler

cyngus06

Üye
arkadaşlar opdo sitesine giremiyorum böyle bir hata çıkıyor lütfen yardım edin

Op da nın sitesinde bir server sorunu var o yüzden şimdilik giremeyecez :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sertifikam çıktı, fakat indirmek için tıkladıgımda donate us gibi bir sayfa açıyor.. 3 euro ücret istiyor?

mpy

mpy

Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Thank you.

sertifika başvurusu yaptım ama .cer e tıkladığımda böyle bi yazı geliyor altındada 3dolar ödeme seçeneği var başkada bi link yok. para ödemede alamayacakmıyız. bu ingilizce yazıda ne demek istiyor.

cemilov

Üye
Çok teşekkürler.Eski 1110'nun İMEİ sini kullanarak yaptım sorun çıkmaz inşallah...!

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Thank you.

sertifika başvurusu yaptım ama .cer e tıkladığımda böyle bi yazı geliyor altındada 3dolar ödeme seçeneği var başkada bi link yok. para ödemede alamayacakmıyız. bu ingilizce yazıda ne demek istiyor.

Aynen!!! :bann:

emre_741

Üye
teşekürler

nuhcoast

nuhcoast

Üye
tşkrlr

gunden

Üye
teşekkür.....................

coolkard80

Üye
Arkadaşlar bende dediğiniz gibi yaptım ama dosyalarım gelmedi. Dosyaların geleceği süre yazıyor o süre doldu ama yine de gelmedi. Yardımcı olana teşekkürler.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Arkadaşlar bende dediğiniz gibi yaptım ama dosyalarım gelmedi. Dosyaların geleceği süre yazıyor o süre doldu ama yine de gelmedi. Yardımcı olana teşekkürler.
12 saat ile 3 gün arasında bekleyin.mutlaka koyacaklardır siteye.benim 1,5 gün sürmüştü.:oke:

coolkard80

Üye
12 saat ile 3 gün arasında bekleyin.mutlaka koyacaklardır siteye.benim 1,5 gün sürmüştü.:oke:
İnşallah erken gelir. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Hala beklemekteyim ama galiba dosyalar gelmicek çünkü artık güncellemiyorlar o siteyi heralde.

Üst Alt