seri katil olmak üzereyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

envaryt

Üye
    Konu Sahibi
seri katil olmak üzereyim
iphone 4 ü ilk çıktığı gün aldı, hep jailbreakli kullandım.... şimdi 4.2 update ettim etmeden önce her foruma bakdım herkes jailbreak olduğunu iddia ediyordu...update ettim redsnow6b4 ile... cydia yı yükledi, sonra installous u yüklücem. yükledim telefonu kapatıp açmam lazım abi açılmıyo elma işareti hatta belki açılır diye aksa öle bırakdım sabaha kadar kaybolmadı restore manyağı oldu telefon hayır tatlı bişide önceki nokşa lar gibi duvarada çalamıyorum bi yardım ya allah aşşkına nasıl yapıcam

• Beğen
Tepkiler: cixim_1905

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşım şimdiki jb ler geçici yani teli kapadınmı yeniden redsnowla açman lazım yani her telefonu kapadıgında yeniden jb yapman lazım daha kalıcı olanı çıkmadı ama yakında çıkar suanlık sadece 3g ve eski botrom 3gs ler için kalıcı 4.2.1 jb var yani telefonu surekli restore etmene gerek yok bişey ifade etmez....

argentosoma

Üye
Amerikadan alınmış Iphone 4 sahibiyim ve IOS 4.0.1 jailbreak ile kullanıyordum. Bende aynı şekilde forumda yazanların kurbanı oldum. Telefonu yeniden başlatınca jailbreak kayboluyor. Cydia yükledim bende önce sorunsuz çalıştığını görünce çok sevinmiştim. Tabi bu sevincim installous yükleyene kadar sürdü. installous yükledikten sonra cihaz kendini yeniden başlattı ve elma işaretinde takılıp kaldı. Elim kolum bağlandı kaldı. Tam anlamıyla jailbreak çıkana kadar bence kimse telefonuna yeni bir IOS sürümü yüklemesin. Tabi buna sim unlock dahil.

kemal21

kemal21

Üye
Evet dikkatli olun bağımlı jb kullanmayın Ben gecmiyorum bır de eski sürüme restore edebilirsiniz shsh kaydını cydia kendisi almıştır zaten

argentosoma

Üye
Downgrade işlemini yapamadım. SHSH kaydı görünüyor cihazın ancak tam olarak SHSH kaydının ne olması gerekiyor. Iphone 4 kullanıyorum amerikadan alınma IOS 4.2.1 versiyon. Bunu düşürüp tekrar unlock yapma şansım nedir? Daha önce IOS 4.0.1 kullanıyordum. Eğer benimle aynı durumda olan ve düzeltebilen varsa lütfen geri dönüş yapsın. İki gündür bu konu üzerinde kafa patlatıyorum çözemedim. Tekrar IOS 4.0.1 yükleyip cydia ile unlock yapıp telefonumu nasıl kullanılabilir hale getirebilirim?

Benim telefonumdaki baseband : 03.10.01-ICE_2_8

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş versiyonu geri döndürsen bile basebandı düşüremezsin unlock u çıkana kadar unut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt