• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Serdar Ortac - Seytan Rusça Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

tuncer67

Üye
tessekürler

djrslx

Üye
super olmysh.. Serdar abi gelde Rusca ogretim sanaa :) bu Ruscayla Moskovaya varamassın:)

NobLe

NobLe

Üye
Güzel çalışma devam parçalara:yuru

corchy

corchy

Üye
indirdim güzell

--------------- Ekleme ---------------

güzel indirdim ben

batuşş

Üye
:D:D:D gzl komik olmuş

woxy_21

woxy_21

Üye
cookk super klavyen derrt gormesınnn
adsl de kotan bitmesıınn

hackerserkan

hackerserkan

Üye
sipasibo :) tesekkurler :)

dj_dejavuu

Üye
saol eline saglik

berzan17

Üye
teşekürler arkadaşım................

sertural84

sertural84

Üye
Rusya'da yasayan biri olarak sana sonsuz tesekkurler birader,sagolasin...Nakarattan kesip zil sesi yaptim...Tesekkurler...

2XL

2XL

Üye
Sağol kardeş Allah klavyene mausuna zeval vermesin. Bu şarkıyı çok beğeniyrum hele rusçasını görünce balıklama atladım. Rusça kelime anlamı bildiğimiz türkçesine göre biraz farklı olmuş ama olsun... ben bunu yarın akşam şehrin en büyük diskosunda arka arkaya çaldırırım... Tekrar TEŞEKKÜRKER...

DIMACAN

Üye
selam arkadasim ben de rusyadayim acaba tam olarak neresindesin?

goliykorol

Üye
saol kardes bunu gercekten serdar ortac mi soyluyor

ama en azindan bana moral oldu ben de en kotu aksanli rusca konusan ben saniyordum benden kotulerde varmis:))) eline saglik

Doğan

Üye
tesekkürler rusyaya selamlar :)

goliykorol

Üye
ama en azindan bana moral oldu ben de en kotu aksanli rusca konusan ben saniyordum benden kotulerde varmis:))) eline saglik

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
çok süper şarkı hemen zil sesi yaptım:oke:

atay33

atay33

Üye
canberk abi süper sarkılar yayınlıyosun ellerine sağlık da benım anlamadığım serdar ortacın sesini nasıl rusça yapıyolar??

effect006

Üye
kardeş emeğine sağlık. teşekkür ederiz..

celalgezen

Üye
indirdim.birazdan dinliycem kardeş.ellerine sağlık

sağol kardeşim , ellerine sağlık tekrar, gerçekten güzel olmuş.......

Üst Alt