Sensörlü Oyun ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Sensörlü Oyun ??
S40 için sensörlü oyun bilen var mı ? :hmmm

Daha önce qimoo nickli üye sensörlü oyunlar paylaşmış ama onların yarısıda telefonumun ekranına uymuyor.Ayrıca sensörler çalışmıyor :(

Archonn

Archonn

Üye
S40 için sensörlü oyun bilen var mı ? :hmmm

Daha önce qimoo nickli üye sensörlü oyunlar paylaşmış ama onların yarısıda telefonumun ekranına uymuyor.Ayrıca sensörler çalışmıyor :(

Telefonunuz ve ekran çözünürlüğü nedir?

TheCower

TheCower

Üye
Evet hareket sensörü yok. Ama 5130 xpress music de sensör uygulaması var. Aynı işi yapmıyor ama ismi aynı.

TheCower

TheCower

Üye
Ben de bilmiyorum ama bluetooth üzerinden mesajlaşmaya yarayan bir yazılım sanıyorum. Ama hala çözemedim. Arkadaşın denediğini şöyle anlattı başkasının başkasına attığı mesajları görebiliyomuymuş neymiş öyle birşey olmuş o da anlamamış ama birşeyler olmuş ışte.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bilmiyorum ama bluetooth üzerinden mesajlaşmaya yarayan bir yazılım sanıyorum. Ama hala çözemedim. Arkadaşın denediğini şöyle anlattı başkasının başkasına attığı mesajları görebiliyomuymuş neymiş öyle birşey olmuş o da anlamamış ama birşeyler olmuş ışte.

çok açıklayıcı :D

aLp!!

aLp!!

Üye
bencede :D

TheCower

TheCower

Üye
Öyledir çok açık yazarım :) deneyen var mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt