sensation xe,xl ve galaxy sll kullananlar bi yarıdmcı olun artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
sensation xe,xl ve galaxy sll kullananlar bi yarıdmcı olun artık
arkadaşlar kaç zamndır araştırıyorum ama tatmin edecek şeyler duyamıyorum bu telefonlar arasında şimdi
*sensation xe ve xl'de batarya ne kadar gidiyo mesela bi kaç sat toplam günde müzik dinlemek istesem ve ya biraz oyun oynamak istesem hemen bitermi şarzı kısacası bir gün dayanıyormu rahatça ?
*galaxy s ll kullananlar müzk dinlerken veya oyun oynarken hemen ısınıyormu sorun çıkarıyor mu
*kasma felan oluyor mu ? telefonlarınızda hangisini alsam kesinlikle pişman olmam
arkaşlar lütfen yardımın edin ben de androide geçiyim artık nasipse bekliyorum kimse yorum yapmıyor çok zor olmasa gerek yorumlarla yardımcı olmak lütfen yardımcı olurn şu iki telefonun artılarını ve eksilerini bana söleyim ( öğrenciyim para biriktirerek alıcam param boşa gitmesin lütfen).

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş htc lerle günü anca tamamlarsın s2 ile biraz daha rahat tamamlarsın diye düşünüyorum kendi telefonum adına
kardeş müzik dinlerken değilde oyun oynarken ısınıyo ama bi sakıncası yok bence sonuçta htclerde ısınıyo ama dışardan belli olmuyo o kadar
kardeş XE yada S2 ikisinde birini al XL ı boşver

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
hocam ben yaklaşık 1.5 aydır s2 kullanıyorum birtek dün akşam bi ısınma problemi ile karşılaştım oda şarj esnasında oldu. onun haricinde oyun oynarken bi ısınma görmedi. Müzik dinlemede kendi kulaklığı ile çok muhteşem bi ses veriyor. Son ses açıyorsun doymuyorsun daha olsa daha açsam diyorsun.

- si yok :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yarım saatten fazla N.O.V.A Oynayınca biraz ısınıyor.sesi süper.bu arada galaxy s2 nin şarj süresi daha iyi.ehe

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saloun arkadaşlar biraz daha yardımcı olun

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dostum al sII çekme kaygıyı:) ısınmada azda olsa oluyor ama hiç bir sıkıntı yaşamassın.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın ama dediğim gibi öğrenciyim param boşa gitmesini istemiyorum

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş XE yada S2 hangisini alırsan al verdiğin paranın hakkını alırsın merak etme
şarj konusunda S2 nin daha üstün olduğunu düşünüyorum

murat3702

murat3702

Üye
S2 daha iyi

caglar_cf

Üye
30 dakika modern combat 3 oynayın ısınıyor mu ısınmıyor mu

İncİnat

İncİnat

Üye
dostum sana söyle diyeyim xe de hic ısınma yok günde 150 mesaj 3-4 saat müzik ve 1 saat internetle 3 gün gidiyor oyun performansı süper

gokay1989

gokay1989

Üye
S2den sasmaa kllanyrm ve muhtsrm isnma abartlck kadr deyl int konusunda cok hizli oyunlarda kasma donma olmuyorrr

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Ben de s2 kullaniyorum. Yujlemedigim hd oyun kalmadi. modern combat 3 u sarjdayken 2 saat oynadim. 54 dereceyi gordu telefon. fakat en ufak bi kasma yok. genellikle multitouch oyunlarda isiniyor. pes mesela. sarjda degilken pek isinmiyo zaten. ben de seninle ayni durumdaydim s2 tercihim oldu. htc nin islemci gucunu pek yansittigini sanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt