Senin Wp cihazın ne alemde?

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
620 desem sanırım olayı özetlemiş olurum :ehe

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Lumia 1320 wifi full açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g full açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 wifi fu ll açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g fu ll açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum :)

Sendeki batarya kimsede yok ama onu napacaz :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia 1320 wifi fu ll açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g fu ll açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum :)
1320 nin şarjı gerçekten çok gidiyor arkadaşımdada aynısı var kamerasından şikayetçiydi değiştirecekti.Ama batarya performansı onu çok memnun bıraktı bildiğin 1 günü çıkarıyor telefon 24 saati :kıskıs:

Benimkide bu durumda günlük 16-bazen 18 saate çıkıyor.İnternetimi,oyunumu müziğimide dinliyorum.1 yıllık batarya maşallah ben gayet memnunum :)

yusuff76

yusuff76

Üye
Benim 5"6 saat gidiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben cloud raıders oynuyoruz tel şarjda 25% 5dk sonra yüzde sıfır bıde 3glı kullanınca bnm tel yanıyor şakasız elımı yakıor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ali_KRKY

Üye
Bende telefonu 3g de kullanıyorum arkaplan bing hava durumu, Facebook, whatsapp, ve aktif internet olarak kullanıyorum 12-13 saat rahat çıkartıyor oyunda oynuyorum sürekli olmasa da telefon lumia 920

lumia 920 ile gönderdi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
8-9 saat giden 920-925'ten sonra çok iyi geldi :) 1520 kullananlar ne alemde acaba :)

Bende 920 var 1 hafta öncesine kadar 3 saatte bitiyordu :) 1520 kağıt üstünde iyi görünüyor ama henüz kullanan göremedim :)

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
8.1'den sonra şarj su gibi ... Batarya kalibrasyonu denilen şeyi yapmama rağmen ayrıca arka planda açık olan 5 uygulama var en çok Explorer yiyor şarjı ve bir şey daha dikkatimi çekti pil tasarrufuna girdiğimizde arka plandaki uygulamalardan olan mağazayı kapattığım yada herzaman izin ver dediğimde ne gariptir ki Fm radyo da mağazaya verdiğim komutları izliyor mağazayı kapatıyorum izin verilmez yaptığımda pil tasarrufu uygulamasından çıkış yapıp tekrar girdiğimde Fm Radyo izin verilmez olmuş herzaman izin ver dediğimde ise çıkış yapıp girdiğimde sonuç aynı mağaza ve Fm Radyo aynı değişen birşey yok sizlerdede böylemi? Şu anda beta olduğu için bu böyle ama umarım final surumun de bu tarz sorunlar olmaz ...

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
1320 nin şarjı gerçekten çok gidiyor arkadaşımdada aynısı var kamerasından şikayetçiydi değiştirecekti.Ama batarya performansı onu çok memnun bıraktı bildiğin 1 günü çıkarıyor telefon 24 saati :kıskıs:

Benimkide bu durumda günlük 16-bazen 18 saate çıkıyor.İnternetimi,oyunumu müziğimide dinliyorum.1 yıllık batarya maşallah ben gayet memnunum :)
kamerası iyi değil ama başka bir kötü yanını görmedim bende :) sizin bataryanızda güzel maşallah diyelim nazar değmesin :D

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

emir1888

Üye
akşam takıp sabah çıkarıyom, rahat olmasa da sabah 9 dan akşam 8-9 a kadar %20 ye falan düşüyo.okulda wifi açık, 1 saat süren yolculukta ise mobil veri.bing hava durumu, twitter, facebook, whatsapp, instagram, 6tag arka planda.yaklaşık saatte 1 face ve twitter haberlerine bakıyom.ben memnunum ama 8.1den sonra normal kullanmıyo, bildiğin içiyo mübarek.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
akşam takıp sabah çıkarıyom, rahat olmasa da sabah 9 dan akşam 8-9 a kadar %20 ye falan düşüyo.okulda wifi açık, 1 saat süren yolculukta ise mobil veri.bing hava durumu, twitter, facebook, whatsapp, instagram, 6tag arka planda.yaklaşık saatte 1 face ve twitter haberlerine bakıyom.ben memnunum ama 8.1den sonra normal kullanmıyo, bildiğin içiyo mübarek.

İyiymiş senin. Aynen çoğu kişide 8.1 şarj sıkıntısı yarattı...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 e geçtikten sonra benim şarj soketi sıkıntı çıkartmaya başladı(galiba fazla şarj etmekten)yerine tam oturmuyor ve az oynatınca bağlantı kopuyor:agla2:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
8.1 e geçtikten sonra benim şarj soketi sıkıntı çıkartmaya başladı(galiba fazla şarj etmekten)yerine tam oturmuyor ve az oynatınca bağlantı kopuyor:agla2:
Hocam telefona zarar verebilir.Bence yakın zamanda sorununuza çözüm bulun.

kamerası iyi değil ama başka bir kötü yanını görmedim bende :) sizin bataryanızda güzel maşallah diyelim nazar değmesin :D
Amin inşallah hocam :D