Lumia 1320 wifi fu ll açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g fu ll açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum

8-9 saat giden 920-925'ten sonra çok iyi geldiSendeki batarya kimsede yok ama onu napacaz
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1520 kullananlar ne alemde acaba 
1320 nin şarjı gerçekten çok gidiyor arkadaşımdada aynısı var kamerasından şikayetçiydi değiştirecekti.Ama batarya performansı onu çok memnun bıraktı bildiğin 1 günü çıkarıyor telefon 24 saatiLumia 1320 wifi fu ll açık hiç kapatmıyorum.wifi olmadığında 3g fu ll açık.whatsapp,Facebook,line,viber arka planda açık.telefonuda yoğun kullanıyorum.En az 27-28 saat şarjım gidiyor.8.1 yüklü.çok memnunum![]()

8-9 saat giden 920-925'ten sonra çok iyi geldi1520 kullananlar ne alemde acaba
![]()
1520 kağıt üstünde iyi görünüyor ama henüz kullanan göremedim 
kamerası iyi değil ama başka bir kötü yanını görmedim bende1320 nin şarjı gerçekten çok gidiyor arkadaşımdada aynısı var kamerasından şikayetçiydi değiştirecekti.Ama batarya performansı onu çok memnun bıraktı bildiğin 1 günü çıkarıyor telefon 24 saati
Benimkide bu durumda günlük 16-bazen 18 saate çıkıyor.İnternetimi,oyunumu müziğimide dinliyorum.1 yıllık batarya maşallah ben gayet memnunum
sizin bataryanızda güzel maşallah diyelim nazar değmesin 
akşam takıp sabah çıkarıyom, rahat olmasa da sabah 9 dan akşam 8-9 a kadar %20 ye falan düşüyo.okulda wifi açık, 1 saat süren yolculukta ise mobil veri.bing hava durumu, twitter, facebook, whatsapp, instagram, 6tag arka planda.yaklaşık saatte 1 face ve twitter haberlerine bakıyom.ben memnunum ama 8.1den sonra normal kullanmıyo, bildiğin içiyo mübarek.
Hocam telefona zarar verebilir.Bence yakın zamanda sorununuza çözüm bulun.8.1 e geçtikten sonra benim şarj soketi sıkıntı çıkartmaya başladı(galiba fazla şarj etmekten)yerine tam oturmuyor ve az oynatınca bağlantı kopuyor![]()
Amin inşallah hocamkamerası iyi değil ama başka bir kötü yanını görmedim bendesizin bataryanızda güzel maşallah diyelim nazar değmesin
![]()