senin telefonun ne olmalı(telefon almadan yada değiştirmeden oku)

Sponsorlu Bağlantılar

makaleyi beğendinizmi?

• hayır (canınız sağolsun)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x0031x

x0031x

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonun ne olmalı(telefon almadan yada değiştirmeden oku)
telefonunuzun hangi marka ve modelde olabileceğine nasıl karar verirsiniz.telefon almadan önce bu makaleyi okumalısınız.

DAYANIKLILIK=siz dayanıklı çabuk bozulmucak telefon almak isterseniz dayanıklı olması için mutlaka nokia olmalı.dünya çapındaki araştırmalar bunu gösteriyor.örnek olarak samsung e250 güzel bir telefon fakat 2-3 kere yere düşerse :catcat: olur.ama nokia n70 nokia 6230i gibi telefonları 10 kerede düşürsen ancak ekranı tada kapağı kırılır.bir çin telefonunu ele alalım volvo marka araba 2006nın ençok satılan sade şık ve beğenilen bir arabaydı.ama çin alınca şirket batmanın eşiğine geldi.çin telefon ucuz ve güzel gözüksede asla görünüşe aldanmamak gerek.bu durumda dayanıklı bir telefon almak isteyenler nokia markalı telefonlardan alsın.

ŞIKLIK=şık telefon isteyen samsung almalı bence samsung zerafetin başkenti işte ispatlarım
e250
d900i
s8300
bu ispatlar yetiyor herhalde.

İÇERİK=en iyi menüsel uygulamalı müziksel hafızasal dayanıklı mükemmel içeriği barındıran telefonlar nokia syrimbyan menülü telefondur.

müziksel bir telefon isteyen xpress music serisinden
şık telefon isteyen samsung e serisi yada nokia n serisi telefon
bol içerikli telefon isteyen nokia syrmbian münülü bir telefon
eğer herkesi taklit eden bir telefon isterseniz wentto f97(nokia n97ye benzetmişler)
telefon alın

lütfen teşekkürlerinizi esirgemeyin tek tek elimle yazdım yemin ederim general onbaşı binbaşı yerine getirilmem için size ihtiyacım var.allaha emanet olun.:oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: mkc_53

baris4890

Üye
Bende nokia n73 war fakat alalı 2 yıl geçti telefonda acayip yavaşlama var herşeyini silip formatladım üstelik versiyonunu yükselttim ama banamısın demiyor. O yuzden degistiricem ama nokia dan da sıkıldım. Başka bir model bakıyorum

alixkandemir

Üye
Bende nokia n73 war fakat alalı 2 yıl geçti telefonda acayip yavaşlama var herşeyini silip formatladım üstelik versiyonunu yükselttim ama banamısın demiyor. O yuzden degistiricem ama nokia dan da sıkıldım. Başka bir model bakıyorum

n95 al bence nokiadan şaşma yoksa sudan çıkmış balığa dönersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt