:kop::kop::kop: yengeyi görrmeye gelirsen senide görücez inş... İnşallah kardeşim inşallah.. :)
Mustafa Furkan Üye lovestar' Alıntı: yengeyi görrmeye gelirsen senide görücez inş... Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim inşallah..
lovestar' Alıntı: yengeyi görrmeye gelirsen senide görücez inş... Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim inşallah..
lovestar Üye Konu Sahibi Davut™;1864862' Alıntı: Çok güzel bir sesin varmış Mesut abi.... Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim.beğenmene sevindim...diğer yorumladıklarıma da bakabilirsin bu başlıktan...
Davut™;1864862' Alıntı: Çok güzel bir sesin varmış Mesut abi.... Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim.beğenmene sevindim...diğer yorumladıklarıma da bakabilirsin bu başlıktan...
huri$ Üye huri$' Alıntı: cok guzel okumu$sun muzikte çok uyumlu sesine gonlune saglik te$ekkurler burda payla$tigin için e turkiyeye geldigimizde bizede okursun artik Genişletmek için tıkla ... yorum yazmi$im i$tee nasil unuttun istersen bidaha yazim çok guzel okumu$sun az once mesajlari silerken gordum yorum yapmami$sin dinlemedin sandim demi$sin oyuzden bi bakayim dedim hemde tekrar dinlemi$ oldum sesine gonlune saglik
huri$' Alıntı: cok guzel okumu$sun muzikte çok uyumlu sesine gonlune saglik te$ekkurler burda payla$tigin için e turkiyeye geldigimizde bizede okursun artik Genişletmek için tıkla ... yorum yazmi$im i$tee nasil unuttun istersen bidaha yazim çok guzel okumu$sun az once mesajlari silerken gordum yorum yapmami$sin dinlemedin sandim demi$sin oyuzden bi bakayim dedim hemde tekrar dinlemi$ oldum sesine gonlune saglik