El Diablosu :ehe
Praetor Emekli Yönetici Yuvarlak ünlüsü Bkz. Yuvarlak ünlüler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anıl Umut Emekli Yönetici Bunlar ne biçim konuşmalar yaw.. Ben sana hiç yuvarlak şekilli bişeyler dedim mi? Ha çok istersen derim..
Bunlar ne biçim konuşmalar yaw.. Ben sana hiç yuvarlak şekilli bişeyler dedim mi? Ha çok istersen derim..
Anıl Umut Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Kurallardan bıkıp imzayı toptan kaldıranı Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle,Avatarıda kaldırdım bi ara tepki alınca mecbur koyduk..Ama kaldırcam avatarıda İmzama dokunamayanısın
Praetor' Alıntı: Kurallardan bıkıp imzayı toptan kaldıranı Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle,Avatarıda kaldırdım bi ara tepki alınca mecbur koyduk..Ama kaldırcam avatarıda İmzama dokunamayanısın
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Kurallara aykırı imzaya sahip olanı Genişletmek için tıkla ... Neden kurallara aykırı yaa
Praetor' Alıntı: Kurallara aykırı imzaya sahip olanı Genişletmek için tıkla ... Neden kurallara aykırı yaa