neşeli bıcırığı
dreamnurse Üye X-FURKAN' Alıntı: yakışıklı abilasi Genişletmek için tıkla ... hiçte bikerem ben güzelim yakışıklı değil beni küstüreni
X-FURKAN' Alıntı: yakışıklı abilasi Genişletmek için tıkla ... hiçte bikerem ben güzelim yakışıklı değil beni küstüreni
Praetor Emekli Yönetici Frank Sinatra'nın o eşsiz şarkısını ne yazık ki yanlış yazanısın Strangers in the night, exchanging glances...... Yani; Yabancılar gecedeeeee..... Yani o -s takısı hem çoğul yapmaya yarıyor hem de AIDS ile kafiye sağlıyor Strangers in the night ---> Gecede yabancılar... AIDS in the morning ------> Gündüz aids... Ama verdiği mesaj çok güzel
Frank Sinatra'nın o eşsiz şarkısını ne yazık ki yanlış yazanısın Strangers in the night, exchanging glances...... Yani; Yabancılar gecedeeeee..... Yani o -s takısı hem çoğul yapmaya yarıyor hem de AIDS ile kafiye sağlıyor Strangers in the night ---> Gecede yabancılar... AIDS in the morning ------> Gündüz aids... Ama verdiği mesaj çok güzel
Praetor Emekli Yönetici Ama öyle olması daha şey değil miydi Neyse bu da çok güzel olmuş!.. Anlamlı imzalarıyla!
dreamnurse Üye dediğini yaptım ayrıca ek bi not düşeyim bu söz bizim hocamızın sözüdür benim değildi yapıcı eleştirileri olanıı
dediğini yaptım ayrıca ek bi not düşeyim bu söz bizim hocamızın sözüdür benim değildi yapıcı eleştirileri olanıı