bana her gün selam sözü verip kandıran üyesi : ?:dry: benmi:agla
Fatih[Sag0]HiphoP Üye prettygirl' Alıntı: bana her gün selam sözü verip kandıran üyesi Genişletmek için tıkla ... benmi
Anıl Umut Emekli Yönetici fatihsagohiphop™;1049889' Alıntı: benmi Genişletmek için tıkla ... hayır fatihcim bana diyo aynı anda yazmışınız üstteki maxinin mükemmellerinden
fatihsagohiphop™;1049889' Alıntı: benmi Genişletmek için tıkla ... hayır fatihcim bana diyo aynı anda yazmışınız üstteki maxinin mükemmellerinden
Solamente Üye fatihsagohiphop™;1049889' Alıntı: benmi Genişletmek için tıkla ... bebeğim sen bana maxide selam vermesen msnde verirsin sana böyle bişey sorarmıyım ben yoğun üyelerinden birisi
fatihsagohiphop™;1049889' Alıntı: benmi Genişletmek için tıkla ... bebeğim sen bana maxide selam vermesen msnde verirsin sana böyle bişey sorarmıyım ben yoğun üyelerinden birisi
DiaBLoS Moderator En gıcık aldığım üyelerden birisi Bıddık. Ula yalanda söyleyemiyoruz Geldiğimde görüşecez senle
Solamente Üye ya süper ötesi süper üyesi desem bayramda aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımız üyesi