Selfie odaklı Oppo A57 akıllı telefon Hindistan pazarında sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Selfie odaklı Oppo A57 akıllı telefon Hindistan pazarında sunuluyor
Her dönem Çinli firmalar yükselişlerini sürdürüyorlar ve geçtiğimiz sene adından söz ettiren Çinli akıllı telefon üreticilerinden birisi de Oppo oldu. Firmanı Selfie odaklı olarak pazara sunduğu Oppo R9 akıllı telefon, geçtiğimiz sen dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de en çok satılan akıllı telefon modeli olmuştu.



Firma geçtiğimiz sene Selfie modeller sunmaya devam etmiş ve bunlardan birisi de Kasım ayında resmi olarak duyurulan ve geçtiğimiz ay içerisinde de Çin'de satışa çıkan Oppo A57 adındaki model oldu. Akıllı telefon Çin'in ardından Şubat ayı başında şimdi de dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da sunulmaya hazırlanıyor.

Oppo A57 akıllı telefon 3 Şubat tarihinde satışa sunulacak ve Hindistan için belirlenen fiyat etiketi ise INR 14,990 ($220) olmakta.

Bu akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmişti. Akıllı telefonun sistem belleği 3GB olurken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Ayrıca Oppo A57 akıllı telefon 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435 yonga setinden güç alıyor. Cihazın arkasında 13MP kamera bulunuyor ve önde Selfie çekimler için konumlandırılan kamera ise 16MP çözünürlük sunmakta. İşletim sistemiGoogle Android 6.0 Marshmallowolurken, batarya da 2.900mAh olarak yer alıyor.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Özellikleride Güncel Olaymiş Eyiymişte HD Ekran Filan
 


Üst Alt