Selfie odaklı akıllı telefon Oppo R9S yeni bir ülkede daha satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Selfie odaklı akıllı telefon Oppo R9S yeni bir ülkede daha satışa çıktı
2016'da akıllı telefon pazarında bir çok yeni gelişme yaşanırken, bazı firmalar satış rakamları ile üst sıralara tırmandı. Bu firmalar arasında Çinli firmalar başı çekerken, Oppo da bu firmalardan birisi oldu. Firma, özellikle Selfie odaklı modelleri ile geçtiğimiz sene büyük ilgi gördü ve satış rakamları ile de Samsung, Apple ve Huawei'nin arkasında dördüncü sırada yer aldık.



Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de en çok satan akıllı telefon ise Oppo R9 oldu. Bu akıllı telefonun arkasında geçtiğimiz sene sonlarına doğru firma, bu cihazın daha güncel versiyonu olarak Oppo R9s'i sunarken, yeni sene ile birlikte bu model farklı ülkelerde de satışa sunulmaya devam ediyor.

Gelen bilgilere göre Oppo R9s şimdi de Avustralya'da satışa çıktı. Cihaz hali hazırda ön siparişe sunulmuş durumda ve fiyat ise AUD 600 ($450) olarak belirlenmiş.

Oppo R9s akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca akıllı telefon 4GB sistem belleği ve arttırılabilir 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulmakta.

Akıllı telefon gücünü ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 yonga setinden güç alıyor. Oppo R9s'in arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie kamerası da 16MP çözünürlükte geliyor.

Oppo R9s, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, batarya ise 3.010mAh olarak konumlandırılmış.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Biraz Daha Büyük Olaymiş İYiymiş Bence Küçücük Kamera Ne Bileyim 20 Mp Olsa Nolacak
 


Üst Alt