vivo V5 Plus akıllı telefon bugün itibari ile satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
vivo V5 Plus akıllı telefon bugün itibari ile satışa sunuluyor


Geçtiğimiz sene özellikle 3 Çinli akıllı telefon üreticisi, sundukları modellerle büyük başarı kazanmış ve rekor seviyede rakamlar elde ederek, global pazarda en çok satanlar listesinde üstlerde yer almıştı. Bu Çinli firmaların balında Huawei gelirken, ayrıca Oppo ve vivo da dikkatleri üzerine çekti. Oppo ve vivo'nun, OnePlus da dahil olmak üzere aynı üst firma çatısı altında olduklarını da belirtelim.

vivo'ya bakacak olursak eğer, bu sene başlangıcı ile birlikte yeni modeller sunmaya başlayan firma, geçtiğimiz ay içerisinde vivo V5 Plus adındaki bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuştu. Duyurunun ardından bu akıllı telefon dünyanın en büyük pazarlarından olan Hindistan'da ön siparişe sunulurken, bugün itibari de satışa çıkıyor.

vivo V5 Plus akıllı telefonun fiyatı ise Hindistan'da INR 2,7980, yani yaklaşık olarak $415 belirlenmiş.

Selfie odaklı olan cihazın teknik özelliklerini hatırlarsak; vivo V5 Plus akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Ayrıca akıllı telefon 16MP arka kamera içeriyor ve önce Selfie çekimler için 20MP + 8MP olmak üzere çift kamera bulunmakta.

Yeni akıllı telefon gücünü ise Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden alıyor ve ayrıca işletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olurken, batarya da3.160mAh olarak gelmekte.
 


Üst Alt