Baydırman
Moderator
Biz de sizi görmek isteriz efenim renk katıyorsunuzsizleri forumda daha aktif görmek isteriz hepinizi![]()

Biz de sizi görmek isteriz efenim renk katıyorsunuzsizleri forumda daha aktif görmek isteriz hepinizi![]()

fırsat olmuyo hocam bu kadar ancasizleri forumda daha aktif görmek isteriz hepinizi![]()

Bu sabah 7 de uyandım ve whatsapp actim birde ne göreyim en sevmediğim ders ve hoca whatsapp grubuna derse gelemeyeceğini hasta olduğunu yazmış

enerji patlaması yaşıyon galibaBu sabah 7 de uyandım ve whatsapp actim birde ne göreyim en sevmediğim ders ve hoca whatsapp grubuna derse gelemeyeceğini hasta olduğunu yazmış
O mutluluk ile 2 saat daha uyudum şimdi canavar gibiyim![]()

Hastalığınıza hocam deseydinBu sabah 7 de uyandım ve whatsapp actim birde ne göreyim en sevmediğim ders ve hoca whatsapp grubuna derse gelemeyeceğini hasta olduğunu yazmış
O mutluluk ile 2 saat daha uyudum şimdi canavar gibiyim![]()

neden her konuya gereksiz mesaj atıyorsun?Bir yıldız doğuyor![]()
neden her konuya gereksiz mesaj atıyorsun?

hala atıyorsun
Gerçekten mi?hala atıyorsun
Merhaba modum

MerhabaMerhaba modum![]()

Sakınan göze çöp batar derlerdide inanmazdımMerhaba![]()

Vize final derken bütler geldi çattıSakınan göze çöp batar derlerdide inanmazdım![]()

Kaç sakat var?Vize final derken bütler geldi çattı![]()

2 tane varKaç sakat var?![]()

)2 tane var
1 tanesinin vizesi 65 ama finalde 40 geçme zorunluluğu vardı 5 puan ile kaçırdım
1 tanesini kesin geçeceğim zaten ama diğeri biraz sakat ( tüm bölümün sakat gerçi hocası biraz sakat cins)