Selam Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar
Sa arkadaşlar bende artık android grubuna geldim Eskiden nokia N8 kullanıcısıydım 3 gundur galaxy s3 kullanıyorum telefon demeye bin şahit lazım bi şaheser N8 i elime alıyorum ufacık takozmu takoz geliyor ekran cok sönük camerası berbat geldi s3 ten sonra :) artık bu bölümde takılacağım yardımcı olursanız sevinirim android hakkında hiç bilgim yok

ozakin70

ozakin70

Üye
hoş geldin aramıza:oke:
şimdi üstadlar dolar buraya romda rom neyse zaten yakında sende romlarsın teli:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan

Kerim.336

Üye
As.
Hosgeldin:)
Oyun ve uygulama bolumunde takil indir biseyler:)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D a.s öncelikle telefonun hayırlı olsun galaxy s3 evet gerçekten güzel telefondur rom atmana gerek yok şu anlık samsungun verdiği romları kullan sana sadece tavsiyem class 10 hafıza kartı ile o rama spwapitexpander gibi programla sanal ram yapman class on hızdan düşürmediği gibi ramda rahatlama olcağından telefonun tek zayıf yanı olan ram sorunundan kurtulabilirsin ama sadece alternatif yoksa 1 gb ram seni idare eder hem jb ile samsung bu soruna bi nebzede olsa çözümde buldu

• Beğen
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
olum durun adam bi nefes alsın :D

- - - Eklendi - - -

bişey dikkatimi çekti yorum yapan 4 kişide wonder kullanıyoor :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve Norm_Gkhan
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
yahu nokia n8 de hep free ram 100 mb falan görürdüm bunda 830 mb larda görünce şok oldum zaten :D uygulamalara bakıyorum ne indireceğimi şaşıyorum symbian daki gibi çöplük değil :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
fizy yi indir bence arkaplanda çalışabilmesi çok iyi

• Beğen
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Güle güle kullan :) Ama söylediğin bi şeyde yanlışlık var kamera konusunda N8 S III'ten daha üstün bi telefon bende de S III'ten önce N8 kullanıyodum :)

• Beğen
Tepkiler: suat1111 ve Norm_Gkhan
ozakin70

ozakin70

Üye
Güle güle kullan :) Ama söylediğin bi şeyde yanlışlık var kamera konusunda N8 S III'ten daha üstün bi telefon bende de S III'ten önce N8 kullanıyodum :)

dostum böyle şeyleri hiç açmayın:oke: tartışılır bi durum:hmmm
maxicep üyeleride çok geniş bi kitle olduğunu düşünürsek bi 30-40 sf filan tartışılabilir:ehe

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi

dostum böyle şeyleri hiç açmayın:oke: tartışılır bi durum:hmmm
maxicep üyeleride çok geniş bi kitle olduğunu düşünürsek bi 30-40 sf filan tartışılabilir:ehe

Aynen kardeşim haklısın ama yani android e geçtinden sonra kendime ilk dediğim şey ben bu güne kadar cep telefonu kullanmamışım n8 vardı bundan önce

suat1111

suat1111

Üye
bendede not 2 var s3 ten sonra süper geldi

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 almayı düşündüm ama çok büyük geldi 1.850 ye veriyodular 5.5 " ekran cep te zor tasırım diye almadım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Öncelikle hayırlı olsun, ancak arkadaşların dediği gibi tartışmasi uzun bir konu olur kamera konusu, n8'den Android'e geçtim ben de ama n8 kamera konusunda s3'ten de iyidir haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Kerim.

Kerim.

Üye
Bence de n8 daha iyi s3ten(kamerada tabi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...