Selam Arkadaşlar Harici Hard Diskte Hangi Markalar Iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar Harici Hard Diskte Hangi Markalar Iyi?
1 tb Harici Hard disk almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz???

esokmen

esokmen

Üye
Toshiba aldim memnunum

Uhops

Uhops

Üye
Western Digital, Toshiba, Seagate en iyilerden. Zaten pek fazla model de yok sayılır.

burakkk97

Üye
WD MyPassport

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
western digital 1 numara kardeşim toshibada iyi

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben de toshiba aldim gayet memnunum hiz konusunda ve isinmamada da gayet iyi

istisna97

istisna97

Üye
Bende samsung var ve güzel

MrExpert

MrExpert

Üye
2,5"lerde WD daha iyi ama 3,5" alacaksan seagate al :oke:

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Seagate ve WD üretici firmalardır yani bu şu demek atıyorum samsung veya toshiba bi harddisk aldın içini açınca üretici fabrikası olarak ya Seagate ya da WD yazar çünkü bu iki firma üreticidir. WD Seagate ye karşı biraz daha fiyatları tuzludur. Bence Seagate al rahatına bak :oke:

fk555897

fk555897

Üye
Ben Toshiba kulanıyorum çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
MrExpert

MrExpert

Üye
Seagate ve WD üretici firmalardır yani bu şu demek atıyorum samsung veya toshiba bi harddisk aldın içini açınca üretici fabrikası olarak ya Seagate ya da WD yazar çünkü bu iki firma üreticidir. WD Seagate ye karşı biraz daha fiyatları tuzludur. Bence Seagate al rahatına bak :oke:

yanlış biliyorsun azizim Samsungta , Toshiba da üreticisidir ama wd veya seagate gibi büyük çaplı değil sen dediğin silicon power , Adata gibi markalar için geçerli.bizzat tecrübe ettim bunu.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
yanlış biliyorsun azizim Samsungta , Toshiba da üreticisidir ama wd veya seagate gibi büyük çaplı değil sen dediğin silicon power , Adata gibi markalar için geçerli.bizzat tecrübe ettim bunu.

senin söylemeye çalıştığın şeyde doğru olabilir asla yanlış biliyosun demiyorum. yalnız dediklerim asılsız değil kendi gözümle gördüğüm bir olayı söyledim. toshiba hdd m vardı biara bozuldu su kaçtı içine açtığımda ana chip gibi birşey vardı üzerinde seagate yazıyodu. yani ben burda olaya şahit olmadığım veya görmediğim birseyi yazmam. samsung ve toshibada hdd üreticisidir ama biryere kadar yapar içinde geçerli olan beyni wd ya da seagate gibi markalar yapar.
internette arastır et mağzalara sor wd ve seagate genel üretici adı altında geçer.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
metro avmlerine bakabilirsin burada bahsedilen bütün markalar indirimde 139 tl bende wd kullanıyorum memnunum bana sorarsan wd ya da seagate samsung veya toshibayı boşver. Şöyle düşün samsung her alanda cihaz yapıyor toshiba desen öyle ama wd ve seagatenin hedefi veri depolama adamlar sadece buna odaklı

Yönetici tarafından düzenlendi:
istisna97

istisna97

Üye
Abi kaç kere aynı şeyi yazmışon öyle

MrExpert

MrExpert

Üye
Adam bugta kalmış :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şşş tamam modum kendi mesajımı şikayet ettim işte bunlar hep opera :ehe tel garantiye gitti symbian kullanmayı unutmuşum devam gençler dalga geçmeyin pcye geçince hepinizin mesajıyla oynarım :polis:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

Üst Alt