Pesimistt5
Üye
Seçeneklere "Ekranı Döndür" Seçeneği Ekleyebilir miyiz? veya ...
veya
Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler...
İyi Forumlar...
Aşağıda Belirttiğim Olaylardan Herhangi Birini Yapabilecek Bir Kişi Var mıdır Maxicepte?
Resimde Gösterdiğim Olay .Swf Uzantılı Dosyalarda (Örn; Şu Flash Playerı Kullanan Oyunlarda) Çıkıyor. Seçeneklere Tıkladığımda Çıkan "Ekranı Döndür" Seçeneği Kastediyorum. Ben Oto. Ekran Döndürmeyi Sevmiyorum Zırt Pırt Olmadık Yerde Kendi Kendine Dönüyor Bazen. Acaba Bu Ekranı Döndür Seçeneğini Normal Seçenekler Listesine Eklemek Mümkün Olamaz mı?
Resimde Gösterdiğim Olay .Swf Uzantılı Dosyalarda (Örn; Şu Flash Playerı Kullanan Oyunlarda) Çıkıyor. Seçeneklere Tıkladığımda Çıkan "Ekranı Döndür" Seçeneği Kastediyorum. Ben Oto. Ekran Döndürmeyi Sevmiyorum Zırt Pırt Olmadık Yerde Kendi Kendine Dönüyor Bazen. Acaba Bu Ekranı Döndür Seçeneğini Normal Seçenekler Listesine Eklemek Mümkün Olamaz mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya
UC Web Browser'da Resimde Gösterdiğim Gibi Bir Özellik Var. O Ekranı Döndür Olayının İşlevini Görüyor Aslında. Bu Özelliği Programdan Çekmek, Accel Switch Gibi Bir Program Haline Getirmek Mümkün Olabilir mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
D.N: Accel Switch Pek Hoşuma Gitmiyor. Tek Nedeni Sensörleri Tamamen Açıp Kapatıyor Olması.
Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler...
İyi Forumlar...

Sizce mediabardaki 3. ve 4. simgeler dışında en gereksizi hangisi?