Seçeneklere "Ekranı Döndür" Seçeneği Ekleyebilir miyiz? veya ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Seçeneklere "Ekranı Döndür" Seçeneği Ekleyebilir miyiz? veya ...
Aşağıda Belirttiğim Olaylardan Herhangi Birini Yapabilecek Bir Kişi Var mıdır Maxicepte?

Resimde Gösterdiğim Olay .Swf Uzantılı Dosyalarda (Örn; Şu Flash Playerı
Kullanan Oyunlarda) Çıkıyor. Seçeneklere Tıkladığımda Çıkan "Ekranı Döndür" Seçeneği Kastediyorum. Ben Oto. Ekran Döndürmeyi Sevmiyorum Zırt Pırt Olmadık Yerde Kendi Kendine Dönüyor Bazen. Acaba Bu Ekranı Döndür Seçeneğini Normal Seçenekler Listesine Eklemek Mümkün Olamaz mı?

veya

UC Web Browser'da Resimde Gösterdiğim Gibi Bir Özellik Var. O Ekranı Döndür Olayının İşlevini Görüyor Aslında. Bu Özelliği Programdan Çekmek, Accel Switch Gibi Bir Program Haline Getirmek Mümkün Olabilir mi?

D.N: Accel Switch Pek Hoşuma Gitmiyor. Tek Nedeni Sensörleri Tamamen Açıp Kapatıyor Olması. :)

Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler...

İyi Forumlar...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Umarım yardımcı olan biri çıkar.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
İnş. Biri Çıkar Üstad :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Cfw ustaları bu işten anlar gibime geliyor ama saçma ekran döndürme sensorlu daha rahat

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir program yazılması lazım. CFW'cilerin işi değil, symbian program yazabilenlerin işi. İnşallah biri denk gelir.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Cfw ustaları bu işten anlar gibime geliyor ama saçma ekran döndürme sensorlu daha rahat

Oto. Ekran Döndürme Genel Anlamda; Mesajlarda, Fotoğraflarda ve Bazende Web Tarayıcıda İşe Yarıyor. Heleki Web Tarayıcıda Olmayacak Zamanda Yanlışlıkla Ekran Dönerse Sinir Edebiliyor. Böyle Bir şey Olursa Bu Kontrol Daima Sende. Bir 3. Seçenek Daha Sensör Ayarlarında Oto. Ekran Döndürme'ye Tik Koyuyoruz Açılmış Oluyor, Tiki Kaldırıyoruz Kapanmış Oluyor Bildiğiniz Gibi. Ekranı Döndür Yerine Bu Oto. Ekran Döndürmeyi Açma - Kapama Olayı Seçeneklere Taşınabilirse Çok Daha İyi Olabilir.

Böyle Bir şeyin Gerekli Olduğunu Savunuyorum. :oke:

juristokrat

juristokrat

Üye
quick rotate diye bir program var tek tuşla istediğin zaman ekranı döndür istediğin zaman dik tut.tavsiye ederim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
quick rotate diye bir program var tek tuşla istediğin zaman ekranı döndür istediğin zaman dik tut.tavsiye ederim.

Quick rotate'yi beğendim. Programı çalıştırdığında ekran dönüyor. Sensör kapalı-açık farketmez. Acaba Accel. swicth yerine bunu mu kullansak?

Mert045

Mert045

Üye
Accel swith de kalsın cfw de ama bunuda ekle mediabara görüntüle yada web yerine.

juristokrat

juristokrat

Üye
Quick rotate'yi beğendim. Programı çalıştırdığında ekran dönüyor. Sensör kapalı-açık farketmez. Acaba Accel. swicth yerine bunu mu kullansak?

ben de her ikisi de var ve çok da kullanışlı oluyor.fwye gömme de iyi fikir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O zaman web browser yerine mi kullansam acaba :hmmm Sizce mediabardaki 3. ve 4. simgeler dışında en gereksizi hangisi?

juristokrat

juristokrat

Üye
bence galeri kısa yolunu değiştir.hatta farklı kombinasyonlar hazırla cfwye birini ekle diğerlerini eklenti olarak verirsin isteyen istediğini kullanır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mümkün değil. CFW'de ayarlanmasa başka türlü olmuyor. Dahili bileşen hatası veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt