Büyüklerim küçüklerim sayın maxicep ustaları ve arkadaşlar lütfen bana şu mevzuda yardımci olur musunuz..
Maxicep.com -
N96 ŞEBEKE SORUNU.. ( yardımıniz önemli )
telefon N96 ve sene 2009 ocak ayında yurt dışından geldi ve getiren arkadaş üzerine kaydedildi..
iÇINDEN cIKAMADIGIM SORUNLAR ŞUNLAR;
1) Telefon tek hat üzerine kayıt yapıldı ama şimdi hat hiç çekmiyor. Sorun çıkmaya başladığı zamanlar ki durumu çağrı yapmaya çalıştığımda şebeke 1 ibreye düşer sonra tümden gider sistem hatası derdi. Format attırdım attım düzelmedi. Sistemi yeniden kurdurdum düzelmedi. Şebeke sorunu neden olabilir teknik olabilir mi?
2) Belki telefonun e maisi klonlanmistir diye kontrol ettirdim kayıtlı değil geçici kayıtla açılmış, üzerine kaydedilen şahıs yurtdışı vatandaşı olduğu için geçici açılmış diyen telefoncuda oldu ama ankara telekominikasyon genel merkezini aradığımda telefonumun halen kayıtlı olduğunu ve de tekrar kayıt istemediğini söylediler.. bu durumda kuvvetli ihtimal sorun telefonda ama nasıl bir sorun net bir şey diyen yok.
3) sorun şebeke anteni deyip şebeke entegresi değişmesi gerek diyen biri çıktı. Şehir merkezinde kartı taktik epeydir çekmeyen şebeke çekmeye başladı ama sorun gene aynı oldu. Bir ibre kalıyor sonra oda gidiyor. Sorun yukarıda dediğim gibi şebekenin entegresi yada başka bir şeyiyle mi.
BU SORUNA BENZER YADA NET BILEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA çok memnun olurum. Herşey için sağolun.