Şebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

semamuse8

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke sorunu
6680 telefonum heryerde gayet guzel cekıyor şebekeyı ama dedemlere geldım sebeke 3 katta da cekmıyor ama dıger telefonlar gayet iyi cekıyor telefona baska hat da taktım aynı hattım vodafone :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Başka telefonlar çekiyor derken hangileri mesala bende n73 var mesala köyde bazı yerlerde çekmiyor ama aynı yerde benim n95 çekiyor hatta eve girince n95 çekmiyor ama 1110i çekiyor

semamuse8

Üye
    Konu Sahibi
samsung d 900 nokıa musıc expres gayet ıyı 2310 vAR O DA gayet ıyı ama benım tel cekmıyor hatta mahalle de de cekmıyor arkadasta 6230 var o da S::S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
O zaman en iyisi bi telefoncuya göstermen olur çùnkü sorun donanımsal yapıcak bişey yok

semamuse8

Üye
    Konu Sahibi
ya oyle olabılır donanımsal ama telefon cok ıyı cekıyor mahalle dısına cıkınca hatta mahale dısı degıl sokak dısına cıkınca :D bızm evın orada sebeke sorunu var yenı yapılmaya baslandı dıger teller az cekıyor benım telefon buna sasıyorum ben :D ceken yerde cekmıyor az ceken yerde

murat2793

Üye
Iyi günler benim 6233 cep telofonum var yeni batarya aldım fakat onu takınca şebeke gidiyor bazen geliyor bazen gidiyor bataryayı 3 4 sefer değiştirdim acaba sorun bataryadamı diye hep aldıgımda şebeke gidiyor ama orjinalini takınca gitmiyor yardımcı olurmusunuz..

akaca38

akaca38

Üye
Büyüklerim küçüklerim sayın maxicep ustaları ve arkadaşlar lütfen bana şu mevzuda yardımci olur musunuz..
Maxicep.com - N96 ŞEBEKE SORUNU.. ( yardımıniz önemli )
telefon N96 ve sene 2009 ocak ayında yurt dışından geldi ve getiren arkadaş üzerine kaydedildi..

iÇINDEN cIKAMADIGIM SORUNLAR ŞUNLAR;

1) Telefon tek hat üzerine kayıt yapıldı ama şimdi hat hiç çekmiyor. Sorun çıkmaya başladığı zamanlar ki durumu çağrı yapmaya çalıştığımda şebeke 1 ibreye düşer sonra tümden gider sistem hatası derdi. Format attırdım attım düzelmedi. Sistemi yeniden kurdurdum düzelmedi. Şebeke sorunu neden olabilir teknik olabilir mi?

2) Belki telefonun e maisi klonlanmistir diye kontrol ettirdim kayıtlı değil geçici kayıtla açılmış, üzerine kaydedilen şahıs yurtdışı vatandaşı olduğu için geçici açılmış diyen telefoncuda oldu ama ankara telekominikasyon genel merkezini aradığımda telefonumun halen kayıtlı olduğunu ve de tekrar kayıt istemediğini söylediler.. bu durumda kuvvetli ihtimal sorun telefonda ama nasıl bir sorun net bir şey diyen yok.

3) sorun şebeke anteni deyip şebeke entegresi değişmesi gerek diyen biri çıktı. Şehir merkezinde kartı taktik epeydir çekmeyen şebeke çekmeye başladı ama sorun gene aynı oldu. Bir ibre kalıyor sonra oda gidiyor. Sorun yukarıda dediğim gibi şebekenin entegresi yada başka bir şeyiyle mi.

BU SORUNA BENZER YADA NET BILEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA çok memnun olurum. Herşey için sağolun.

aslancan5

Üye
eline sağlık usta

Takipçi Satın Al

Üst Alt